Розглянуто Оскажерження блокування зі сторони Максима Петрушки.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вітя Хелл

Новий гравець
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
11
Реакції
0
Бали
6
1 Нікнейм адміністратора:Максим Петрушка
2 Особистий нікнейм: Віктор Хелл
3 Суть скарги: Було видане блокування опоблікового запису нібито за введеня в оману адміністрації сервера з донатною валютою
4 Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://imgur.io/a/I6wMlWi
5 Дата походження: 29.07.2023
6 Я як гравець Західної України хочу пояснити що саме сталося в той день. Я гравши в той момент в гру побачив повідомлення про набір у МОЗ та приїхав до лікарні Харкова на набір вспам'ятав про те що маю негативний рейтинг відкри меню донатних послуг і побачивши що нібито я "маю" донатну валюту у себе на аккауті спробував купити обнулення рейтингу за 49 карбованців, по багу гри мені показало те що я маю на балансі 50(к) при покупці услуги виліз інтерфейс з надписом про те що я успішно обнулив свій рейтинг, після чого я зайшов у дію та побачив що у мене й надалі рейтинг -999, після чого я перезавантажив гру і при спробі зайти виліз інший баг який дуже затруднив вхід на мій аккаунт, а саме пропажа інтерфейсу та білий фон замість нього, після того як я зайшов у гру я зайшов в меню гравця подивитись баланс, було написано що я маю 0 (к).
Після цієї ситуації я зайшов в телеграм канал піддтримки Ukraine Gta та повідомив про данну проблему де мені сказали повідомити свої ігрові данні а саме: Сервер та нік, після чого мені пише оператор про блокування ігрового запису за введеня в оману адміністрації на ігрову валюту(не існуючого списування донатної валюти).
Я як гравець в свою чергу хотів не обманути адміністрацію на донат чи обнулення рейтингу, а я хотів щоб просто пояснили чому виникла така ситуація, я ніколи не вбігав від відповідальності перед своїми діями та словами.
Я хочу щоб цю заяву розглянули та прийняли міри щодо розбану або зменшення сроку покарання.
З повагою та надією Віктор Хелл.

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Передаю керівництву.

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Покарання буде скорочено до 7 днів блокування.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі