Розглянуто Оскажження для Керівника або ТА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мія Квенті

Легенда
Реєстрування
2 Сер 2024
Дописи
71
Реакції
62
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Василь Босович/Томмі Мілкович
  2. Особистий нікнейм: Таїсія Мінур
  3. Суть скарги: Вітаю.на мою думку(впевнена що вам буду все одно,але все ж таки) людина Дава Токіо отримав покарання не вірно,бо дуже сильно чогось образливого він не сказав,як на мене за його слова повинні дати мут але ніяк не бан на 7 днів,та навіть якщо й бан то на меньшу кількість днів,я як свідок можу сказати що адміністратори робили нам перешкоду.Пане ГА сам в відповідь на скаргу написали що вони стояли та займалися своїми справами та ми самі приїхали до них (https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Мартін-Морган-Блат-адміністратора.196512/), але ми приїхали та стали на парковку, після чого до нас тепнувся адмінністратор а за ним й другий, потім вони вже начали займатися своїми справами,так я розумію що Дава повинен був сказати трішки адеватніше,але як можно бути адекватніше коли адміністрація дуже часто телепортується до гравців без інвізу та інколи заважає грати.
P.S.-Прошу не закривати очі на якісь проблеми відносно адміністрації(дуже прошу,бо так пропадає бажання грати в більшості людей)
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
тиць
5.Дата походження: 05.08.2024

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі