Вадим Ангел
❣️МОЗ❣️
- Реєстрування
- 13 Гру 2022
- Дописи
- 108
- Реакції
- 51
- Бали
- 73
1. Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
2. Особистий нікнейм: Вадим Слота
3. Суть скарги: Вітаю Віктор Миколайович я прошу щоб ви розбанили людину Павло Урбанович він сказав якщо ви його розбаните то він віддасть мою машину і 2.5кк так як компенсація, якщо можна він сам мені віддасть все моє майно. Тількі щоб ви про все слідкували за цим, якщо не ввіддасть заново забанити, і сам він готовий щоб післля того коли він віддасть все тощо потрібно щоб його перебанили на 15-30днів. (Прошу Віктор Миколайович просто в мене вже грошей нема і хочу щоб він хотяби вернув)
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
forum.ukraine-gta.com.ua
5. Дата походження: 06.06.2023
2. Особистий нікнейм: Вадим Слота
3. Суть скарги: Вітаю Віктор Миколайович я прошу щоб ви розбанили людину Павло Урбанович він сказав якщо ви його розбаните то він віддасть мою машину і 2.5кк так як компенсація, якщо можна він сам мені віддасть все моє майно. Тількі щоб ви про все слідкували за цим, якщо не ввіддасть заново забанити, і сам він готовий щоб післля того коли він віддасть все тощо потрібно щоб його перебанили на 15-30днів. (Прошу Віктор Миколайович просто в мене вже грошей нема і хочу щоб він хотяби вернув)
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
Нон рп обман// Павло Урбанович
1. Нікнейм гравця: Павло Урбанович 2. Особистий нікнейм: Вадим Слота 3. Суть скарги: Обмінювалися транспортом щоб поставив деталі, і після цього лівнув з гри ( прошу видати гроші за машину в виді 2.2кк за машину і компенсації за потрачений час в 2 дні) 4. Особисті докази...
5. Дата походження: 06.06.2023
Останнє редагування: