Розглянуто Оскардження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Хефнер

Поважний гравець
Реєстрування
5 Кві 2023
Дописи
141
Реакції
110
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора:Дарина Бабусь
  2. Особистий нікнейм:Вадим Хефнер
  3. Суть скарги:Данний адмінестратор мене забанив тик по данній скарзі я хочу зауважити що я там образа тільки гравця я чув що я сказав 2 рази про рідних и то я не продавжав його оскорбляти за рідних я хочу вибачитись перед данним гравцем та отримати оскардження до 8 днів. 5.16. "Завуальована образа рідних / родичів" - Заборонена завуальована образа рідних / родичів. | Мут до 200 хвилин / Бан 5 - 15 днів
    5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження:01.07.2025

Останнє редагування:

Kerya1

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Бер 2025
Дописи
66
Реакції
76
Бали
21

𝓣𝓪𝓴𝓾𝓶𝓲

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Лют 2024
Дописи
54
Реакції
54
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:Дарина Бабусь
  2. Особистий нікнейм:Вадим Хефнер
  3. Суть скарги:Данний адмінестратор мене забанив тик по данній скарзі я хочу зауважити що я там образа тільки гравця я чув що я сказав 2 рази про рідних и то я не продавжав його оскорбляти за рідних я хочу вибачитись перед данним гравцем та отримати оскардження до 8 днів. 5.16. "Завуальована образа рідних / родичів" - Заборонена завуальована образа рідних / родичів. | Мут до 200 хвилин / Бан 5 - 15 днів
    5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження:01.07.2025
я тебе не вибачаю адже ти мені дуже сильно образивв і ця річ мені попала прямо в серце отаки вибачення від тебе
1751381771610.png

Останнє редагування:

Дарина Бабусь

Генерал НПУ | 03
Лідер
Реєстрування
11 Лис 2022
Дописи
554
Реакції
428
Бали
123
Я розумію, що можливо з обох сторін були емоції, але на відео чітко видно, що ви двічі образили батьків, і протягом усього запису систематично ображали іншого гравця. Така поведінка є неприпустимою.

Враховуючи це, я не вважаю, що вам повинні оскаржети ваше покарання. Це має стати для вас серйозним уроком, щоб у майбутньому подібного не повторювалось.

Очікую рішення від ГА / ЗГА.

Останнє редагування:

Вадим Хефнер

Поважний гравець
Реєстрування
5 Кві 2023
Дописи
141
Реакції
110
Бали
48
Я розумію, що можливо з обох сторін були емоції, але на відео чітко видно, що ви двічі образили батьків, і протягом усього запису систематично ображали іншого гравця. Така поведінка є неприпустимою.

Враховуючи це, я не вважаю, що вам повинні оскаржети ваше покарання. Це має стати для вас серйозним уроком, щоб у майбутньому подібного не повторювалось.

Очікую рішення від ГА / ЗГА.
Я хочу оскарження на 8 дней бана я сказал там максимум на 3 дне бана ОСК родных просто ОСК игроков 5 дней.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі