Влад Лобтрок
Козак
- Реєстрування
- 11 Жов 2025
- Дописи
- 25
- Реакції
- 12
- Бали
- 8
1. Нікнейм гравця Денис англе
2 сообистий нікнейм: Влад Лотброк
3 Нікнейм адміністрації яка заблокувала: Василь Перегінець
4. Чи знаходитесь ви вклані. То в якому Asgard
5 суть оскардження була розібрана неповна ситуація показали не весь отривок відео до цього він мене збив на навантажувачі коли адміністрацію просила злізти щ них бо мали проводитись роботи адміністрації з ними а я вирішив допомогти тим він мене збив та я вмер бо мав мало хп я трохи психічно нестабільний та я на злості виїхав з больниці та визказав все в цій формі я розумію я не правильно виразився та я немав праву таке говорити в сторону цьої особи але він коли збив почав обзивати типу на на### це може не до мене було але я чув це він спровокував мене до цього але я розумію що неправильно зробив вибачте але в мене психіка проблеми
6 докази були в 5 відповіді
7 дата оскардження 15.10.2015
8 силка скарги
Тема '№3796 | Оск+ згадка рідних'
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№3796-Оск-згадка-рідних.333366/
2 сообистий нікнейм: Влад Лотброк
3 Нікнейм адміністрації яка заблокувала: Василь Перегінець
4. Чи знаходитесь ви вклані. То в якому Asgard
5 суть оскардження була розібрана неповна ситуація показали не весь отривок відео до цього він мене збив на навантажувачі коли адміністрацію просила злізти щ них бо мали проводитись роботи адміністрації з ними а я вирішив допомогти тим він мене збив та я вмер бо мав мало хп я трохи психічно нестабільний та я на злості виїхав з больниці та визказав все в цій формі я розумію я не правильно виразився та я немав праву таке говорити в сторону цьої особи але він коли збив почав обзивати типу на на### це може не до мене було але я чув це він спровокував мене до цього але я розумію що неправильно зробив вибачте але в мене психіка проблеми
6 докази були в 5 відповіді
7 дата оскардження 15.10.2015
8 силка скарги
Тема '№3796 | Оск+ згадка рідних'
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№3796-Оск-згадка-рідних.333366/