Оскаржено Оскардження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саша Хітмен

Поважний гравець
Реєстрування
17 Лют 2026
Дописи
131
Реакції
145
Бали
104
1. Discord сервер(-и):01. 02. 03. 04. 05. 06. 07
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: sanya67_
4. Суть звернення: Добрий день. Хочу оскаржити моє перманентне блокування на серверах Discord, пов'язаних зі спільнотою Ukraine GTA, за пунктом 15.1 «Поширення конфіденційної інформації (IP, номерів, акаунтів тощо)». Я визнаю, що переслав повідомлення, яке було створене за допомогою ШІ та стилістично було схоже на одного з гравців, у неофіційну спільну флуділку. Проте хочу зазначити, що моєю метою не було поширення чи розголошення реальної конфіденційної інформації, а також я не мав наміру завдати комусь шкоди або порушити правила спільноти. Я розумію, що навіть подібний контент може бути сприйнятий як порушення правил, і шкодую, що не врахував можливі наслідки свого повідомлення. Надалі я буду уважніше ставитися до правил серверів і не допускатиму подібних ситуацій. Прошу переглянути мою ситуацію та, якщо це можливо, скасувати перманентне блокування або замінити його на тимчасове покарання. Я готовий дотримуватися всіх правил спільноти надалі. Дякую за розгляд мого оскарження. Сподіваюся на позитивне рішення.
5. Докази (скріншоти/відео):
1784902689292.png

6. Дата видачі покарання: 20.07.2026

Олександр Навроцький

Technical support UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
1,229
Реакції
998
Бали
643
Вітаю!

Враховуючи ваші каяття, покарання буде зменшено до 30 днів блокування.
Зверніть увагу, що наступного разу зняття блокування або його пом'якшення не буде можливим.

[Оскаржено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі