Розглянуто Оскаржання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Воля

Шановний гравець
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
28
Реакції
35
Бали
18

1. Ваш нікнейм: Ілля Дертюк

2. Нікнейм адміністратора: Сергій Харрисон

3. Суть скарги:

Прошу переглянути правомірність виданого мені покарання, незважаючи на те, що я його вже відсидів.

Під час ситуації ми прибули до поліцейського відділку. Першими вогонь по мені відкрили співробітники поліції, після чого я почав відстрілюватися виключно у відповідь. Коли вони почали сідати в автомобілі та від’їжджати, я продовжив вести вогонь, оскільки перестрілка ще тривала.

Також гравець Данік Ткач (ID 7166), на мою думку, використовував баг, після чого почав мене пушити. Я його ліквідував, однак після цього мене почали пушити декілька співробітників поліції.

Після ситуації адміністратор видав мені покарання на 1 годину. Я його вже відсидів, однак вважаю, що воно було видане безпідставно, оскільки на відеозаписі видно, що першим вогонь відкрив не я, а поліція. Мої дії були відповіддю на напад і самозахистом.

Також прошу звернути увагу на те, що першим вогонь відкрили саме по мені. Незважаючи на це, покарання отримав лише я, тоді як гравець, який першим почав стріляти по мені, покарання не отримав. Прошу перевірити цю ситуацію та дати оцінку діям усіх її учасників.

Прошу переглянути відеофіксацію та дати оцінку діям адміністратора, оскільки, на мою думку, покарання було видано помилково.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

5. Дата порушення: 07.07.2026

Останнє редагування:

Емі Вейт

КА | Східна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
511
Реакції
230
Бали
103
Вітаю
Переглянувши відеодокази адміністратора - покарання видане вірно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі