Зачинено Оскарження/Адміністратора Владислава Каряка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ринат Ахметов

Активний
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
65
Реакції
128
Бали
36
1. Нікнейм адміністратора: Владислав Каряка
2. Особистий нікнейм: Ринат Ахметов
3. Суть скарги: Ситуція почалась с того що ми були на військовій частині нас було там більше 3 але у меня стався виліт я перезайшов да був за частиною,пішов в аеропорт сів на свій верт пролітав над частиною вистрибнув с верта на парашута на метку став на мітку и почав писати в вип канал и начал узнавать у ребят куда они делись с вч они сказали что они стоять и фармлять а в мене на екрані їх не було ,я так розумію сталося якась помилка в прорисовке игроков Владислав Каряка мене відкинув в КПЗ , він почав розказувати мені правила які я порушив я з ним не був згоден и поняв що буду сидіти в деморгані .закрилі беседу. потім його тінь пропала але його ухо да присутність була в камері. це таки не по рп ,таким чином якщо кожного підслуховувати без маяків а именно тінь адміністрації можно кожен день відкидувати по 100людей бо у кожного є що сказати про адміністроторів вони теж чудять нормально так. Я почав спілкуватись на емоціях зі своїм другом та обізвав адміністратора бо адміністратор мені не дав конкретики.Да розумію що не мав прав,це був перший такий мій залет згоден не дає мені права оскорблять але реально на емоціях.Прошу узяти во внимание.
4. Доказ видачі покарання (01.08.2023

Вкладення

• IMG_20230731_203129.jpg
    IMG_20230731_203129.jpg
    3.9 Mб · Перегляди: 67

Вячеслав Альварез

Північна Україна
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
974
Реакції
411
Бали
168
Покарання видано вірно, оскарженню не підлягає.

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі