Розглянуто Оскарження Бана ( ГА\ЗГА)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Гру 2024
Дописи
45
Реакції
22
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов
  2. Особистий нікнейм: Руслан Барбаросе
  3. Суть скарги: Я находячись в стані алкогольного сп'яніння жосткого по причині народження сина. ви звал адміністратора пана Ярослава Свиридова и почав не культурно виражатись в бік госс сотрудників и при спілкувані з адміністратором я в стані алкогольного сп'яніння та емоцій в помянув адміністрацію сервера не в хорошому контексті и мене заблокували на 20 діб свою вину признаю, був не правий шо так зроби. Всю інфу яку потрібно я сказав в розмові з ЗГА та адміністратором яки мене заблокував, усно вибачився при розмові за свої дії, також прошу взяти до уваги шо я служу в ЗСУ в реальному житті та мій емоційний фон нестабільний так як психічний.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео
    photo_2025-08-27_21-48-10.jpg
  5. Дата походження: 27.08.2025

Томі Версетті

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Гру 2024
Дописи
61
Реакції
80
Бали
63
  1. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов
  2. Особистий нікнейм: Руслан Барбаросе
  3. Суть скарги: Я находячись в стані алкогольного сп'яніння жосткого по причині народження сина. ви звал адміністратора пана Ярослава Свиридова и почав не культурно виражатись в бік госс сотрудників и при спілкувані з адміністратором я в стані алкогольного сп'яніння та емоцій в помянув адміністрацію сервера не в хорошому контексті и мене заблокували на 20 діб свою вину признаю, був не правий шо так зроби. Всю інфу яку потрібно я сказав в розмові з ЗГА та адміністратором яки мене заблокував, усно вибачився при розмові за свої дії, також прошу взяти до уваги шо я служу в ЗСУ в реальному житті та мій емоційний фон нестабільний так як психічний.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відеоПереглянути вкладення 333357
  5. Дата походження: 27.08.2025
Повністю згоден з розблокуванням людини

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю
Будь яка подія життя, не повинна переходити на образи в грі.
Слідкувати за висловлюваннями треба навіть в результаті алкогольного сп'яніння.
Покарання видано вірно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі