Відмовлено Оскарження Бану/Для Керівника Проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Гамора Мурр♠️

이상한 나라의 앨리스
Реєстрування
21 Бер 2023
Дописи
62
Реакції
23
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Ярослав Рибальченко
  2. Особистий нікнейм: Дживанши Мінорі
  3. Суть скарги: Я давно перебувала в клані DESTROYERS та ні кого не замічала чіти або подібне. Не дуже зрозуміла причина видалення клану та бан лідера Деф Аккерману, так як на наш клан було дуже мало скарг та на рахунок читів ніхто не жалівся. Коли ми забрали картель то гравці з клану warriors які даже не грали капт сказали мені що там було 3 людини з читами, але ні кого за чіти не відкинули та я грала капт і знала з ким я граю, не було ні одного чітера. Картель ми забрали честно та причина видалення клану нам не зрозуміла. Прошу повернути клан та розблокувати лідера Деф Аккермана завдяки якому я почала грать на проекті(ізза його стріма на тік тоці)
  4. (скріншот/відео): https://www.tiktok.com/@mireeek79_?_t=8fKubkxQdni&_r=1
  5. Дата видалення клану та бану лідера: 28.08.23

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
2,094
Реакції
904
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

Давайте розберемо детальніше.
По-перше, в нас є факти, того, що Лідер Клану, використовував сторонні програмні забезпечення.
По-друге, при тривалому блокуванні Лідера, клан автоматично видаляється.
По-третє, як ви сказали "Картель ми забрали честно", не згоден, тому що, при битві, в клані було помічено більше 5-и гравців, які зареєстрували облікові записи, для взяття участі в битві за Картель, зі сторони противника, теж було помічено , але не в такій значній кількості, було прийнято рішення, залишити картель, без "перебитви", але це ніяк не відноситься до блокування Лідера.
Дивно, що за такий тривалий термін, ви оскаржувати почали щойно.

Очікуйте кінцевого рішення від Керівництва.

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю,покарання що стосовно лідера було видано вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі