Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Суть скарги:Доброго дня! Давайте розберемось в сутації так сказать як каже Павло злив фракції.Павло що таке злив фракції? це напевно коли людина навмисно збирає інформацію іздить шукає порушення для того щоб там фракції отримала чим побільше поршуень що ми можемо бачиити за останій місяць я написав три скаргі на працівникив СБУ по даному фрапсу ми бачимо як гравець робить порушення я що на маю права для того щоб залити на форум це як порушення? Тик далі берему скаргу де я підїхав до сбу Харків щоб поспілкуватися з гравцем Максом Набановим за той момент що СБУ затримують людей на страйк болі що люди тільки вийшли з паралельног світу а вони їх затримують фрапс надам тик тамй код 1:40 начала бесіди з Підполковником далі як ми бачимо на тайм коді 3:40 видно знову порушення від СБУ як по нон рп драйв виїхав тик також я подав скаргу як нон рп драйв скажіть будь ласка Павло що на скарзі по нон рп драйву що по цій скарзі я їх спровокував яким чином заставив виїхати?чи що вони свідомо самі зробили це порушення далі на рахунок скарг які на мене були написані Сбу я за них всі получив покарання та відбув да і нарахунок скарг які прикриплені чому скаргі які були місяць назад написані на мене ну так давайте я буду за весь час збирати скарги та писати як порушення ну дані скарги можете перевірити були написані до місяцю часу назад но пан Дурнев на це не як нереагує йому без різниці перша скарга 30 днів назад друга скарга 33 дні назад третя 30 днів назад четверта 33 дні назад всі скарги більше місяцю назад.Далі за оце я поніс блокування форуму на 15 днів тик Прошу зауважити що гравець водить в оману адміністрацію чому гравець вирізав кусочок з чату без дати та часу коли це сталось ви можете перевірити тик що дане повідомлення немає відношиння до цієї скарги тик ні яке було воно написане раніше місяць можливо менше Далі скарга ось ця тик для вона відмовлена я поспілкувався з ГС державних в діскорді та він сказав що там нема ПГ додам відео як каже Меданяк що я шукав Гаращенка тик початок відео видно як він з другом спеціально до нас підїхав коли була перестрілка кланів на тайм коді 0:10 чітко чути як Гаращенко каже що невідїжай навіщо йом таке? напевно для того щоб познімати фрапси закинути жб чи ще щось Хочу добавити ще таке ви говорите що я сливаю фракцію добавлю по цій скарзі видно як працівник СБУ прибігає та начінає провокувати клан та зривати Мп клану для чого що була агресія в його сторону після чого щоб він залив скаргу першадруга також хочу добавити скаргу яку я писав раніш на Гравця за те що він без підставно затримував гравців клану Тохіс тик на даному відео ви можете бачити як в мене нема статів і розшуку но він мене затримав після того як зашов в гру і це ви хочте сказати що це не слив гравців? скарга далі хочу добавити декілька скрінов з переписки з гравцем Скрін де видно як він пише що більше небуде зливати гравця а тут на скріншоті він сказав збирати інформацію на гравця і так не давно був суд на гравцем клану Тохіс після чого було працівнику сбу написано що вас дефає суддя що він відповів що клан Тохіс неодному СБУ перешов дорого тик тоді тепер питання Пане Дурнев то я залив три скарги на гравця де вони порушували правила ви даєте бан на 14 днів що я навмисно сливаю фракцію а де гравці СБУ навмисно сливають то нічого виходить так?
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.