Розглянуто Оскарження Бану для Керівника,Спец Адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ratibor Barxatniy

Шановний гравець
Реєстрування
30 Сер 2023
Дописи
3
Реакції
35
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора:Тоні Хоффман,Микола Шевчук
  2. Особистий нікнейм:Ратибор Бархатний id:2833
  3. Суть скарги:
  4. Меня заблокували за накрутку лвл - не мною! Прошу уважно прочитати мою скаргу і справедливо вынести вердикт в мою сторону.
    Пояснюю:
    12.08.2023 вночі (приблизно о 00:25-01:00 годині можете перевірити якщо є така можливість по логам) я дізнався що в грі була людина яка накручувала рівень через такси, і я особисто попросив її підняти мені рівень. На той момент в мене був 28 рівень, майже 29 (точно не скажу, бо великі цифри і тяжко запам’ятати). Після видачі рівня в мене був 29 рівень і 1 мільйон опиту. Після чого на наступний день скоріше за все або обідом того ж самого дня не скажу точно бо чомусь дати переплутані або в діскорді або в грі. До 15:00 до мене в грі телепортується адміністратор (Тоні Хоффман) з питаннями з приводу підняття рівня. Мы поговорили і він повернув мені рівень на 28. Далі о 15:00 коли прийшов пей дей я звернув увагу що в меня знову відновися рівень на 29. Відправив репорт в грі щоб оповістити адміністратора 15 хвилин відповідей не було, і я прийняв рішення написати в особисті повідомлення в Діскрді Тоні Хоффману, на що він відповів емоджі прикріплюю докази : Далі проходить час і 18.08.2023 мене блокує Микола Шевчук на 6000+- днів з причиною «згадка батьків» доказ : Я не зрозумів що це за бан такий, за які образи (з мого боку я не говорив нікому, нічого про рідних) + такий срок бану. Я одразу зв‘язався Миколою Мевчуком на шо він мені він мені сказав шо він не в курсі. Далі ми зв’язалися в Діскорді на 03 сервері з іншими адміністраторами. Були присутні я, Ярослав Рибальченоко, Максим Ковтар, Микола Шевчук і Давід Морріс, який сказав мені «шановний гравець це ошибка системи і вас заблокував Тоні Хоффман» всі питтання мої адресувалися на те щоб я вірішивув цю проблему через скаргу на форум, інші адміністратори були з відключеними мікрофонами.
    Через декілька днів зрозумів що мене заблокували на накручений рівень акцентую увагу НЕ МНОЮ, але за моїм проханням так скажімо і написав скаргу на форум https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/toni-hoffman-Оскарження-блокування.67394/ Її відхилили з причини що рівень був виданий спеціально, але я і не говорив що то було не спеціально, сказав що провину визнав. Але її все одно відхилили.
    Тому я не втрачаю надію пишу вам ще раз. Прошу звернути вашу увагу на те що по перше: так, я попросив накрутити рівень і визнав свою провину, але сам його не накручував + в мене ніколи не було сторонніх ПО, можу пройти любу перевірку.
    По друге : чому людей які використовували сторонні ПО і чіт єнжени ви виправдовуйте і скорочуєте термін бану з 6000 днів на 31 день а з моєю ситуацією де я зробив мінімальне порушення ви ігноруєте?!
    Докази як приклад:

А тут взагалі 2 скарги і 2 різних свідчення від однієї людини, явно видно що людина в першій скарзі обманула адміністрацію та вас це не збентежило і ви зрозуміли бажання людини грати на проекті :

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  6. Дата походження:30.08.23

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Акаунт буде розблокований до 1 порушення (чіти/махінації і т.д.) на другий раз покарання буде більш жорстоке.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі