Розглянуто Оскарження. Бану на 6 к дней за чити ))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирил Вернецький

Новий гравець
Реєстрування
24 Чер 2025
Дописи
8
Реакції
1
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора:sergoooo444-CP
  2. Особистий нікнейм:Кіріл Вернецький
  3. Суть скарги:Вітаю Шановний Адміністратор якій мене заблокував. Я розумію за що. Хочу попросити вибачення. Чити я використовував я не скриваю але рівно десь рік тому можливо більше. Я зарегеструвався на 03 сервер щоб почати грати заново без читів та не порушувати думав піти в ЗСУ отримати квиток потім В НПУ. І так далі далі далі…. Розповідаю як все було всю історію з початку. Рік тому ( Мені скинув друг. Якісь файл я скачав. Він каже нажми туда типу в гта графа прикольна і тд. Яж нажав. Побачив що то чити він каже. Та не парся тебе ніхто блокати не буде. Я пограв ну максимум 3 дні. Навіть меньш. І видалив чити але Чити не видалиш треба робити зброс віндовс. Я про них забув мене блокнули та я перестав грати. Ось думаю зайду на 03 сервер там багато блогерів дай бачу в Укр Гта обнова скоро. Заходжу. Граю. І тут блокування. І не розумію за що а тобі бачу чити ………. Я їх видалив. Якось по ютубу але. Прикол в том щоб їх повністю треба зброс вінди а в мене немає ключа актівації. Я не можу скинути. Але я думаю що вже все іидалив бо форматірував повністю диск. Оставив токо там віндовс. ДЯКУЮ за те що дочитали. Приношу свої вибачення розблокуйте будьласка. Дайте шанс розвиватись знаходити друзів донатити в гру. Та просто відпочивати. Бо саме. Тут я можу відпочити та забути. Про всі проблеми)))
  4. Доказ видачі покарання ; Прикріпив. Вибачаюсь за незручності
  5. Дата походження:заблокували 23.06.2025. Точний час не знаю в районі від 13-00 до 18-00. Десь так. Наразі у нас 24.06.2025

F07300DE-1926-40A8-A770-F1F09749ED39.jpeg

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі