Розглянуто Оскарження Бану та блат від Дениса Тимошика, тільки для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тигран

Отаман
Реєстрування
4 Чер 2023
Дописи
15
Реакції
26
Бали
16
  1. Нікнейм адміністратора: Денис Тимошик
  2. Особистий нікнейм: Тигран Манто
  3. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація та керівництво. Склалась ситуація, що гравець Михайло Ломака спровокував мене нешановливим ставленням до моеї жінки Злати Манто в віп чаті, та закликав мене поговорити з ним в діскорді 03 серверу. Як тільки я зайшов туди, від Ломаки пішло неадекватне відношення і я в відповідь тим самим в його сторону + там було ще декілька людей, які неадекватно розмовляли один до одного. За всім цим спостерігав Денис Тимошик і замутив ТІЛЬКИ мене на 03 сервері. А потім коли я був в муті і нічого не говорив взагалі видав мені бан в грі на 4 дні.
    Так як Михайло Ломака і Денис Тимошик друзі чи просто добре спілкуються між собою, то тут є блат так як Ломака не менше мене там неадекватно висловлювався та ще й ображав родичів але йому за це нічого.
    Я вважаю що покарання видано не вірно,я відповідав тим же що і в мою сторону йшло.
    4 дні блоку це не справедливе покарання.
    Я розумію що я не правий в тому що піддався на провокації але це людський фактор і я не так прям дуже неадекватно висловлювався, щоб мене банити на 4 дні, я готовий понести адекватне покарання. Дуже сподіваюсь що ви Сергій розберетесь в цій ситуації і справедливість буде!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1738471454601.png
  5. Дата походження: 02.02.2025

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Переглянула відеодокази від адміністратора.
З вас було знято покарання, ви відбули той строк на котрий висловились.

Гравець-40986 отримає покарання за провокації та образу гравців.
В наступний раз не ведіться на провокації будь-ласка.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі