Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
РозглянутоОскарження Бану та блат від Дениса Тимошика, тільки для Сергія Коваленко
Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація та керівництво. Склалась ситуація, що гравець Михайло Ломака спровокував мене нешановливим ставленням до моеї жінки Злати Манто в віп чаті, та закликав мене поговорити з ним в діскорді 03 серверу. Як тільки я зайшов туди, від Ломаки пішло неадекватне відношення і я в відповідь тим самим в його сторону + там було ще декілька людей, які неадекватно розмовляли один до одного. За всім цим спостерігав Денис Тимошик і замутив ТІЛЬКИ мене на 03 сервері. А потім коли я був в муті і нічого не говорив взагалі видав мені бан в грі на 4 дні.
Так як Михайло Ломака і Денис Тимошик друзі чи просто добре спілкуються між собою, то тут є блат так як Ломака не менше мене там неадекватно висловлювався та ще й ображав родичів але йому за це нічого.
Я вважаю що покарання видано не вірно,я відповідав тим же що і в мою сторону йшло.
4 дні блоку це не справедливе покарання.
Я розумію що я не правий в тому що піддався на провокації але це людський фактор і я не так прям дуже неадекватно висловлювався, щоб мене банити на 4 дні, я готовий понести адекватне покарання. Дуже сподіваюсь що ви Сергій розберетесь в цій ситуації і справедливість буде!
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.