Відмовлено Оскарження Бану 06

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Неон

Новий гравець
Реєстрування
7 Сер 2025
Дописи
17
Реакції
1
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Макс Неон
2. Нікнейм адміністратора:Ілля Репецький
3. Суть скарги: я отримав бан на 6000 днів не подумавши про що я говорю я думав що я крутий і буду ще крутішим після цього але я зрозумів що це не правильно і те що я наговорив те було найнеправилніше про це я вже пожалів 1000 разів я хочу попрости вибачення у всієї комадни Адміністрації 06 севреру а особливо перед Мартою Гутник я був ображений каюсь і за це я хочу вибачитись того що я був ***********************************ом також хочу вибачить перед Адміністратором Ілля Репецький хоч я його не ображав але вибачте ще раз просю вибачення пред всіма
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: приблизно 20.11.2025 але це не точна дата

Вкладення

• зображення_viber_2025-12-18_18-50-43-879.jpg
    зображення_viber_2025-12-18_18-50-43-879.jpg
    562.4 Кб · Перегляди: 30

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,099
Реакції
877
Бали
253
Вітаю

Я уважно ознайомилась із Вашою скаргою та поясненнями щодо ситуації, яка призвела до блокування Вашого акаунта.
Разом з тим повідомляю, що видане Вам покарання у вигляді блокування на 6000 днів було застосоване не випадково, а за грубе порушення правил проекту, а саме — образу Адміністрації. Подібні дії є прямим і серйозним порушенням, яке підриває авторитет складу Адміністрації. Ми розуміємо, що з часом Ви усвідомили неправильність своїх слів та дій і висловлюєте каяття. Проте звертаємо увагу, що усвідомлення та вибачення після винесення суворого покарання не скасовують факту порушення і не є підставою для його пом’якшення або скасування. На момент інциденту Ваші висловлювання були свідомими та мали дуже образливий характер.
Адміністрація зобов’язана дотримуватись єдиних стандартів покарань для всіх гравців без винятків. У даному випадку міра покарання повністю відповідає тяжкості вчиненого порушення. На підставі викладеного вище, у пом’якшенні або скасуванні покарання
Відмовлено
.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі