Схвалено Оскарження Бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Жов 2022
Дописи
171
Реакції
228
Бали
108
1. Нікнейм адміністратора: Тоні Хоффман, Віктор Миколайович
2. Особистий нікнейм: Хатторі Кензо
3. Суть скарги: Дали бан за багоюз якого не було! Багоюза тут не було, в мене есть видео там где я точно так же стреляю и за машини.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): Скарга на мене | Видео де я точно так же стреляю за машиной
5. Дата походження: 16.01.23

Реєстрування
31 Жов 2022
Дописи
171
Реакції
228
Бали
108
Ось скриншот выдачи покарання:
image.png

Олександр Делакурро

Старожила UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
1,770
Реакції
630
Бали
198
Так як гравець Хатторі Кензо отримав покарання від жалоби від мого ім'я, за яке він отримав 7 днів блокування акаунту: *жалоба на Хатторі Кензо*, тому прошу зарахувати те що данний гравець меньше неділі (7 днів) тому вже отримав покарання в вигляді бану на 3 дні, а саме 11.01.23 *жалоба 11.01.23 на Хатторі Кензо та клан Кензо*. Тому прошу залишити данне покарання гравцю Хатторі Кензо, так як він порушив правила серверу майже одразу після того як вийшов з бану.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю шановний гравець!

Вас було забанено за отримання переваги перед іншими гравцями (багоюз) , Ви визнаєте свою провину?

Реєстрування
31 Жов 2022
Дописи
171
Реакції
228
Бали
108
Вітаю шановний гравець!

Вас було забанено за отримання переваги перед іншими гравцями (багоюз) , Ви визнаєте свою провину?
так, більше такого не повторится, не думав та не знав що це багоюз, тому вибачаюсь перед гравцем який постраждав від мене!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі