Саня Фура
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 5 Сер 2024
- Дописи
- 117
- Реакції
- 68
- Бали
- 33
- Коді Флоренс
- Саня Фура
- Коді незнаючи всьої ситуації видав мені бан за те що я сказав до не адеквата Річарда з клану CITRUSIK (Давай в реальному житті зустрінемось я тобі пи*дака начистю за то шо ти такий кончений пи*арас) це все було на емоціях тому що я виїжав спокайно з роботи GLOVO виконуючи battle pass і Річард мене почав таранити без причини примусово. Я його запитав шо ти робиш? Навіщо ти мене ДБшиш від відповів случайно хахахаха да бл случайно 3 раза! 1-ший раз як я виїжав з GLOVO до чорного диму, 2-гий раз на всій скорості в мене влетів записати я цього не зміг тому що у мене слабий ПК і програма для записування була вимкнена. 3-тій раз біля Риболовного Магазину там уже був фрапс у Адміністратора Лінкольн Барроуз його відкинули за ДБ а потім мене! Я вибачаюсь але то все було на емоціях. Мені прикро шо я начав гнути мати до нього АЛЕ я повторюся то все було на емоціях. Прошу Мене розблокувати більше такого не повториця. Ви самі знаєте шо на цього Річарда ДУУУУУУЖЕЕЕЕЕ багато Ігрокав жалієця і ви його не відправити в бан на місяць шоб подумав чи стоє то робити чи ні видайте йому більш краще покарання тому що Деморган це ніщо порівнянно з тим шо він коє на сервері! Тому із за таких неадекватів Люди не хочуть грати на проекті а деякі Адмніністратири нічого не хочуть взагалі робити хоча вони бачили всю ситуацію!!!!!!
- 28.10.2025 (14:15)
Вкладення
Останнє редагування: