𝓚𝓪𝓲 𝓛𝔂𝓾𝓽𝓸𝓫𝓸𝓻
𝓛 𝓜𝓐𝓕𝓘𝓞𝓩𝓘
- Реєстрування
- 31 Бер 2023
- Дописи
- 326
- Реакції
- 175
- Бали
- 103
1. Ваш нікнейм: Хамелеон Мафіозі #401
2. Нікнейм адміністратора: Максим Альварез
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністраціє.
Пишу з приводу свого блокування від 29.03.2026. На даний момент я вже перебуваю в бані близько тижня.
Я повністю усвідомив своє порушення та визнаю свою провину. Розумію, що мої дії були неправильними, і щиро вибачаюсь за цю ситуацію. Надалі обіцяю більше не допускати подібного.
Я граю на сервері «Північна Україна» з самого початку його створення, дуже люблю цей проєкт і не хотів би втрачати можливість грати далі. Це мій перший серйозний бан (раніше лише один раз, який був оскаржений), тому прошу поставитися з розумінням.
Прошу розглянути можливість дострокового розбану.
Дякую за увагу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 29.03.2026
2. Нікнейм адміністратора: Максим Альварез
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністраціє.
Пишу з приводу свого блокування від 29.03.2026. На даний момент я вже перебуваю в бані близько тижня.
Я повністю усвідомив своє порушення та визнаю свою провину. Розумію, що мої дії були неправильними, і щиро вибачаюсь за цю ситуацію. Надалі обіцяю більше не допускати подібного.
Я граю на сервері «Північна Україна» з самого початку його створення, дуже люблю цей проєкт і не хотів би втрачати можливість грати далі. Це мій перший серйозний бан (раніше лише один раз, який був оскаржений), тому прошу поставитися з розумінням.
Прошу розглянути можливість дострокового розбану.
Дякую за увагу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 29.03.2026