Відмовлено Оскарження Бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кірюха Маленький

Новий гравець
Реєстрування
18 Січ 2026
Дописи
7
Реакції
2
Бали
6
1. Ваш нікнейм:Кірюха Маленький
2. Нікнейм адміністратора:Віктор Репецький
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністраціє.

Хочу щиро вибачитися за використання читів на сервері. Я повністю усвідомив, що це є серйозним порушенням правил, і щиро шкодую про свій вчинок.

Чесно кажучи, я піддався рекламі читів, яка траплялася дуже часто, і через цікавість вирішив спробувати їх, не замислюючись про наслідки. При цьому я не мав наміру завдати шкоди проєкту або іншим гравцям. Я не здійснював жодних DDoS-атак, не намагався зламати сервер і не використовував чити для руйнування ігрового процесу.

Із функцій я використовував лише noclip, ultra jump та airbreak. Робив це виключно заради розваги та щоб здивувати інших гравців. Я не застосовував ці можливості для отримання переваги, не заважав іншим гравцям розвиватися та не зривував RP-процес.

Проте зараз я розумію, що сам факт використання читів уже є порушенням правил, незалежно від моїх намірів. Я щиро каюся та обіцяю, що подібне більше не повториться.

Прошу вас дати мені ще один шанс і зняти блокування. Мені дуже подобається ваш проєкт, і я хочу продовжити грати чесно та дотримуватися всіх правил сервера.

Дякую за увагу та за розгляд моєї заявки.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 5. Дата порушення: не пам'ятаю

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,044
Реакції
722
Бали
253
Вітаю.
Оскарженню блокування не підлягає.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі