Мораллі Кензо
Полковник ДКВС | #04 Північна Україна
- Реєстрування
- 22 Жов 2022
- Дописи
- 70
- Реакції
- 24
- Бали
- 21
Нікнейм адміністратора tomusiak-CP(Не показан нік)
Особистий нікнейм Камель Кензо
Докази (скриншот/відео)
Дата порушення 08.07.2023
Особистий нікнейм Камель Кензо
Суть скарги Була сітуація коли ми з друзями були на ночивлі, я пригласив свого друга на проект він попроходив квести і тк даллі після чого прийняв його до клану, в нас війна с Toxic один з нього убив мого друга, після чого Друг спросив в мене можемо лі ми залити жалобу? я йому все розповів і тк далі. Після чого ми зарейстрували йому форумник з мого айпі подали скаргу потім нам надали відповідь що якоби це мій форумник що я вдававаю з себе іншого гравця та пан Дурнєв написав що я буду заблокованний. Облазівши всі правила я незнайшов такого правила возможно не помітив. сьогодні я приїзджаю додому та бачу бан за Обман Адміністрації... Де був обман?! Мені тільки надалі відповідь що буде заблокан форумник друга. Прошу перевірити тчательно усі жалобу та всю сітуацію. Я ні в якому разі не хочу злівати клан Toxic, я думаю якщо би я хотів то я би почав робити це з самого начала гри, я граю більше року та не робив би такого. Я нічого немаю проти Toxic так як це гра в яку заходять не сваритись а поїграти і тк даллі.
Ще я замітив що Пабло Єскобар в скаргі написав що клан VOLKOV создає форумники ліві щоб злити клан, вони прийняли таке рішення тільки із за жалоби яку подав мій друг. Прошу Пабло поняти що Я та Мій друг (Альбертович) ні в якому разі не питаємось злити ваш клан а тем саме від імені клана VOLKOV вони ні в якому разі не заплутані сюди. Також хочу добавити до Адміністрації, якщо я і всправді вас обманув прошу вибачення мені буде самому соромно якщо я це зробив прошу поняти та хочаб пробачити.Докази (скриншот/відео)
Дата порушення 08.07.2023