Віталій Верман
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 25 Жов 2023
- Дописи
- 93
- Реакції
- 65
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора: Кирило Сьомкін
- Особистий нікнейм: Віталій Верман#157101
- Суть скарги: Сьомкін каже що я зливаю клани, хоча я в лс йому писав що такий і такий клан порушує массово правила, казав йому що б він якось на це вплинув, бо мені вже набридло писати кучу скарг на форум, на що він просто мене проігнорував. Сьомкін каже що я спеціально заливаю жалоби, а тоді скажіть мені навіщо форум, навішо писати скарги, Сьомкін каже що якщо людина баче порушення , і якщо вона залива на цю людину, то це злив, а що ви робите, де ви працюєте, зливаєте гравця який побачив массові порушення від клану, і + не даєте цьому клану ніякого зовсім ніякого покарання, на відео добре видно порушення клану DEMON i YouTube, а також в дописах ці клани занімаються махінацією а також обманом неоф. слідкуючих і ще раз повторю що Сьомкін закрива очі на всі порушення, що в цій скарзі і що в цій, вже давно зявилось таке почуття що Сьомкін блатує клан YouTube і DEMON, + мені Сьомкін сам казав що якщо є якесь порушення від клану, то я повинен заливати на форум! Чому інші клани можуть порушувати правила і вони не отримують ніяких покаранбь, а ми повинні плесати под дудку Сьомкіна. + Сьомкін ігнорує факт того що, в прошлій жалобі вікна були в машині затоновані, де я йому показую фото докази, які він просто ігнорує!!! фото доказ переписки фото1 фото2 фото3 фото4 доказ того що це баг гри фото затоновані вікна, фото вікна відкриті.
Сьомкін вам не соромно блатувати клани, а також зливати напряму гравців, в мене ж з вами була вже розмова про злив клану, я вам розпів ситуацію, ізза якої між кланами крім форуму її не вирішити, коли клан массово порушує правило, вбива мене в зз, не дає нормально проїхати і просто пограти, по вашому що я маю робити, не заливати жалоби, а якщо не заливати, то що далі відкисати від порушників в зз, і зачиняти на це очі, це ваша логіка. і це дуже схоже на Блат і злив гравця. Те що я вивчив правила серверу це не означає що я зливаю клан, в мене є стільки доказів порушень ціх кланів, і неповажне ставлення, і в зз біля бункера мене вбтвали, але ж я їх не виставляю ,так якщо по думці Сьомкіна, я зливаю клан ,чому я маю відео докази порушень яких нема на форумі!!!
Прошу ГА, не зачиняти очі і не прикривати Сьомкіна, бо ви просто розумійте що з часом, люди просто будуть уходить з цього проекту ізза несправидливості, ізза того що ти хочешь грати нормально на сервері без дітей які не поважають правила серверу, і просто присікаєш їх порушення, тим паче коли вони порушують це правило не один раз, не 2 рази а в один день не менше 5 разів, і це тільки я бачу, а якщо ще й інших порахувати, Коли я подаю скаргу на таку людину, я сподіваюсь що його відкинуть ,і я зможу пограти нормально на сервері без порушників які мене вбивають і заважають нормально пограти.
Звичайно я впевнений що Сьомкін оправдуватись буде, куди ж без цього .але я сподіваюсь я надав достатньо інформації, тим паче, прошу ще раз переглянути цю скаргу ГА тик, і сказати де тут злив і чому Сьомкін не видав покарання гравцям де видно їх прямі порушуення, також от що писали порушники в допис фото1 фото2, а також вони відіслали відео тик неповне і це видно тимпаче воно було від 3 особи, де видно було що люди хотіли завести в заблудження неоф. слідкуючих і знов на це все Сьомкін закрив очі ,він просто проігнорував все.
ПРОШУ ЗВЕРНУТИ УВАГУ НА ПРЯМИЙ БЛАТ ВІД СЬОМКІНА І ЗЛИВ ГРАВЦЯ, ТАКОЖ ЧЕКАЮ РОЗБЛОКУВАННЯ ТАК ЯК Я ПОКАЗАВ ДОСТАТНЬО ДОКАЗІВ!!!
Цими словами Сьомкін підтверджує що не треба заливати скарги на гравців, якщо будете заливати, то він відкине вас за злив, на сервері, по його словам і поступкам повинин бути хаос, і звичайно клани які він блатує, повинні безнаказанно порушувати правила, а людина яка не порушувала, буде покаранна, бо просто стала перед Сьомкіном, і перед цими кланами
Також можу показати відкат розмови з одним із головних в клані ютуб, ми хотіли якось мирно рішити все, і про це все я Сьомкіну казав і казав що покажу відкат і він також це проігнорував, а один із головних клану ютуб сказав, що йому всеодно що його люди в клані порушують правила, я щукав мирного рішення, але на зустріч ніхто не пішов, не Віталій Бондарчук, ні Наталія Бондарчук, і ні Сьомкін, йому всеодно на все.
Тим паче в мене в грі жінка (в житті дівчина) адміністратор серверу, і як ви можете замітити, що я взяв її фамілію, і можу чесно сказати що я нікого не зливав, бо навіщо зливати гравців і принижувати фамілію моєї дівчини , тому я завжди старався притримуватись правил, згоден в мене були якісь мелкі порушення, але зливати клан, це не моє .мені іноді просто леньки заливати, а те що я за чесність, це ніяк не може бути зливом, Сьомкін ,перед тим як блокувати, тиб хоч розібрався в ситуації, і перестав би блатувати інші клани ,дуже палишся, і досі мене зливати! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): клац тик
- Дата походження: 02.02.24
Останнє редагування: