Відмовлено Оскарження / Блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Cемечка

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
56
Реакції
53
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Матео Алонсо
  2. Особистий нікнейм: Артем Семечка
  3. Суть скарги: Шановна адміністраціє проекту Ukraine GTA,
    Я щиро прошу вибачення за свою поведінку 13 серпня 2024 року. Хочу одразу зазначити, що я не мав наміру шкодити грі або іншим гравцям. Того дня мій друг запропонував мені спробувати чіти, і я, на жаль, прийняв його пропозицію, не задумуючись про наслідки. Це було велике непорозуміння з мого боку, і я дуже жалкую про це.

Після того як я зрозумів, що друг грає з використанням чітів і відкрито порушує правила, я усвідомив, що не хочу брати участь у чомусь подібному. Я вирішив негайно видалити всі чіти, оскільки мені важлива ця гра, і я дуже ціную спільноту, частиною якої я є. Для мене грати в Ukraine GTA — це не просто розвага, це можливість спілкуватися з друзями, насолоджуватися цікавою грою та відчувати себе частиною чогось більшого.

Я повністю усвідомлюю, що порушив правила проекту і розчарував адміністрацію та інших гравців. Моя поведінка була неприйнятною, і я розумію, що це вплинуло не тільки на мене, а й на всю спільноту. Я щиро каюсь і прошу пробачення у всіх, кого це торкнулося.

Коли мене як пасажира відкинув адміністратор Матео Алонсо, я зрозумів, що моя поведінка може мати серйозні наслідки. Тому я одразу написав звернення на форум, щоб прояснити ситуацію і надати адміністрації всі необхідні пояснення. Однак, через обставини з вимкненням світла, перевірку довелося перенести, і я намагався якнайшвидше розповісти всю правду і не приховувати нічого.

Я розумію, що мої дії були неправильними і суперечили правилам та духу гри. Я обіцяю, що в майбутньому більше не вдаватимусь до подібних дій і дотримуватимусь усіх правил проекту. Для мене дуже важливо бути чесним і відповідальним гравцем, який поважає інших і слідує правилам.

Пройшло вже рівно два тижні з моменту, коли мене заблокували, і за цей час я повністю усвідомив свою помилку. Я глибоко шкодую про те, що сталося, і прошу вас дати мені ще один шанс довести, що я можу бути відповідальним і чесним гравцем. Я дуже люблю цю гру і хотів би продовжувати бути частиною цієї чудової спільноти.

З повагою і надією на ваше розуміння, Артем Семечка
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 13.08.2024

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі