Відмовлено Оскарження Блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
9
Реакції
6
Бали
6
Нікнейм адміністратора:
Особистий нікнейм: Хамелеон Мафіозі
Суть скарги:

Добрий Вечір, адміністрація UG.

Я — Хамелеон Мафіозі, активний гравець вашого проєкту з 2023 року. Хочу щиро попросити вибачення за свою серйозну помилку — злив клану, через що отримав бан на 14 днів.

Я повністю визнаю свою вину та усвідомлюю, що порушив правила. З моменту блокування минуло вже 8 днів, і я щиро шкодую про скоєне. Зобов’язуюсь більше не порушувати правила та бути прикладом для інших гравців.

У зв’язку з наближенням глобального оновлення 3.0, прошу розглянути можливість дострокового розблокування або хоча б скорочення терміну бана.

Також хочу оскаржити бан на форумі мого основного акаунта "Хамелеон Мафіозі", який я отримав за порушення правила 3.2:
"Заборонені повідомлення, які не належать до зазначеної теми / не стосуються вас. Іншими словами, заборонено оффтоп у будь-яких його проявах. | Видалення повідомлення і попередження, бан 7 днів."​
На жаль, замість 7 днів мені було призначено 14 днів блокування, хоча вказаний термін порушення — 7 днів. Прошу переглянути це рішення та, за можливості, зменшити строк блокування згідно з правилами.

Дякую за увагу та шанс виправитись.
З повагою

Хамелеон Мафіозі

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: 24.06.2025​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі