Відмовлено Оскарження Блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Міллер

Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
22 Кві 2024
Дописи
1,008
Реакції
269
Бали
168
  1. Нікнейм адміністратора: Артемка Семечка
  2. Особистий нікнейм: Володимир Міллер
  3. Суть скарги: Шановна адміністраціє,

Я, звертаюся з проханням переглянути рішення щодо мого блокування за нібито образу представників адміністрації. Визнаю, що певні мої висловлювання могли бути сприйняті як надмірно різкі або емоційні, однак моїм наміром не було принизити чи образити когось особисто.

Маю кілька зауважень і прошу врахувати такі обставини:

• Моя реакція була емоційною, але викликана конкретною ситуацією, яку я сприйняв як несправедливу. Тим не менше, я усвідомлюю, що в комунікації маю дотримуватись правил культури спілкування.
    • Готовий понести відповідальність у межах розумного покарання, однак вважаю, що повне блокування — надмірний захід, і сподіваюсь на пом’якшення рішення.
    • Надалі зобов’язуюся утримуватись від подібної риторики, навіть у складних обставинах, і взаємодіяти з адміністрацією конструктивно та з повагою.
    • Прошу розглянути можливість зняття або пом’якшення блокування, наприклад, у вигляді тимчасового обмеження чату. Дякую за увагу до апеляції й готовність переглянути ситуацію.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 07.07.2025

Артемка Семечкa

Youtube - Semechka
Реєстрування
2 Лис 2024
Дописи
445
Реакції
341
Бали
123
Вітаю шановний гравець!
Ця скарга написана на мене тому я хочу висволюватися про неї.
Ви образились на те що я почав вас ДМ на аердропах хоча на це маю повне право та коли я вас вбив на аердропі вам це не сподобалось та ви почали мені погрожувати та обзивати мою мати. Я думаю якщо вам би таке написали вам би це також не сподобалось ви почали погрожувати моїй фракції ДКВС сказавши "не жить твоїй ДКВС на..." це для мене було образливо. Та ще хочу зазначити те шо ви писали цей текст з Chat-GPT я думаю якби ви просили би реально пробачення то ви би написали від себе а не штучного інтелекту. Напишіть з своєї руки та тоді я подумаю чи зменшити вам покарання.
Дякую за розуміння...

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Переглянувши докази від адміністратора, покарання видано обґрунтовано.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі