Відмовлено Оскарження Блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Пустовіт001

Новий гравець
Реєстрування
21 Сер 2025
Дописи
6
Реакції
4
Бали
6
1.Нікнейм адміністратора: Ксавьер Харків
2.Особистий нікнейм: Андрій Пустовіт
3.Суть скарги: мене забанили за те що я писав у фракційний чат телеграму, а саме НПУ, непристойні слова
4.Доказ видачі чи покарання: https://postimg.cc/sQPvDbG5
5.Дата походження: 22.08.25

Андрій Пустовіт001

Новий гравець
Реєстрування
21 Сер 2025
Дописи
6
Реакції
4
Бали
6
Я вважаю, що недоречно блокувати гравців за те що він написав це у телеграмі а до гри ніякої суті ненесло, бо це теж саме якщо я підійду до свого друга на вулиці який теж грає у цю гру скажу йому декілька поганих слів і він розкаже це адністрації і вони мене заблокують
І до того ж я вважаю що якщо мені мало прийти заблокування то воно мало прийти від Іллі Репецького а не від іншого адміністратора

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,068
Реакції
724
Бали
253
Вітаю.
Згідно правил UKRAINE GTA, а саме пункт 7.1 вказано, що Покарання можуть бути видані на усіх платформах включно з грою відповідно від порушення, оскільки Telegtam група НПУ та усіх інших Держ.Структур була створена слідкуючою Адміністрацією (ГС/ЗГС Держ) та це було узгоджено з Головною Адміністрацією (ГА/ЗГА) - це вже являється офіційним ресурсом UKRAINE GTA 06 серверу.
Ваші слова та дії були спрямовані на пряму образу гравців та їх батьків/родичів, також, оскільки Ви наголошуєте на тому, що це є ‶недоречно блокувати гравців за те що він написав це у телеграм‶, можна чітко зрозуміти, що для Вас це не чого старшого образити будь-кого.
Що до покарання яке видали від обличчя Адміністратора Ксавьера Харківського, відповідно до Правил UKRAINE GTA, правил Адміністрації, регламенту видачі покарань, тощо — Це Не є забороненим, навіть якщо покарання видав інший Адміністратор — Повна відповідальність полягає на мені.

В оскарженні Відмовлено.
Відбувайте покарання та робіть висновки

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,065
Реакції
847
Бали
253
Вітаю

ЗГС Держ надав відповідь
Відбувайте покарання та робіть висновки
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі