Максим Котюбін
Новий гравець
- Реєстрування
- 6 Жов 2024
- Дописи
- 1
- Реакції
- 0
- Бали
- 6
1. Ваш нікнейм: Максон Котов
2. Нікнейм адміністратора: Системне блокування
3. Суть скарги:
Добрий день, шановна адміністрація.
Хочу щиро вибачитися за те, що використовував чити на сервері. Я повністю усвідомлюю свою провину та розумію, що цим порушив правила і зіпсував гру іншим гравцям.
Це була моя велика помилка, про яку я зараз дуже шкодую. Після цієї ситуації я зрозумів, що чесна гра набагато важливіша за будь-які переваги. Обіцяю, що більше ніколи не використовуватиму сторонні програми чи будь-які заборонені модифікації.
Мені справді подобається ваш сервер, і я не хочу втрачати можливість грати тут далі. Прошу вас дати мені ще один шанс.
Дякую за увагу та розуміння.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:17.05.2026
2. Нікнейм адміністратора: Системне блокування
3. Суть скарги:
Добрий день, шановна адміністрація.
Хочу щиро вибачитися за те, що використовував чити на сервері. Я повністю усвідомлюю свою провину та розумію, що цим порушив правила і зіпсував гру іншим гравцям.
Це була моя велика помилка, про яку я зараз дуже шкодую. Після цієї ситуації я зрозумів, що чесна гра набагато важливіша за будь-які переваги. Обіцяю, що більше ніколи не використовуватиму сторонні програми чи будь-які заборонені модифікації.
Мені справді подобається ваш сервер, і я не хочу втрачати можливість грати тут далі. Прошу вас дати мені ще один шанс.
Дякую за увагу та розуміння.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:17.05.2026
Останнє редагування модератором: