Зачинено Оскарження Блокування.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тоні Житомирський

СБУ | Чорноморський Край ꑭ
Реєстрування
25 Гру 2025
Дописи
430
Реакції
286
Бали
179
1. Ваш нікнейм та ID: Тоні Житомирський 85
2. Нікнейм адміністратора: Давид Мирний
3. Суть скарги: Вітаю Шановний Головний Адміністратор / Куратор Адміністрації прошу вас детально розглянути моє оскарження та Приняти міри Адміністратор Давид Мирний застосував покарання на мені а саме 4.10. "Неповажне ставлення до адміністрації" - Заборонено неповажне ставлення до адміністрації. | Мут до 180 хвилин / Бан від 4 днів я розумію що я можливо трохі перегнув хоча на мою думку за мої слова які я сказав не такі аж щоб видати покарання у вигляді бану,прошу вас мені оскаржити мій бан,або скоротити його на пару днів.

4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео) Жмяк

Давид Миpний

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
22 Сер 2025
Дописи
148
Реакції
147
Бали
244
1. Ваш нікнейм та ID: Тоні Житомирський 85
2. Нікнейм адміністратора: Давид Мирний
3. Суть скарги: Вітаю Шановний Головний Адміністратор / Куратор Адміністрації прошу вас детально розглянути моє оскарження та Приняти міри Адміністратор Давид Мирний застосував покарання на мені а саме 4.10. "Неповажне ставлення до адміністрації" - Заборонено неповажне ставлення до адміністрації. | Мут до 180 хвилин / Бан від 4 днів я розумію що я можливо трохі перегнув хоча на мою думку за мої слова які я сказав не такі аж щоб видати покарання у вигляді бану,прошу вас мені оскаржити мій бан,або скоротити його на пару днів.

4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео) Жмяк
Вітаю, шановний гравцю!
Хочу додати від себе пояснення щодо вашого оскарження.
Покарання було видано через ваше недоречне ставлення до адміністратора під час розгляду ситуації. Зокрема, під час пояснення причини видачі покарання ви перебивали адміністратора, не даючи йому можливості повноцінно пояснити ситуацію. Також з вашого боку прозвучала фраза «Мені тебе жалко», яка в даному контексті була сказана у зневажливій формі та мала характер насмішки над адміністратором. Адміністратор намагався пояснити вам причину покарання та відповісти на ваші запитання, проте замість конструктивного діалогу ви продовжували його перебивати та висловлюватися некоректно. Окрім цього, під час розмови з адміністратором ви вбили іншого гравця, чим безпосередньо перешкоджали проведенню розмови та нормальному виконанню адміністратором своїх обов'язків. У той момент адміністратор намагався розібрати вашу ситуацію, а ваші дії створювали додаткові перешкоди для повноцінного розгляду. Враховуючи сукупність ваших дій перебивання адміністратора, зневажливі висловлювання та перешкоджання його роботі шляхом вбивства іншого гравця під час розмови вважаю видане покарання обґрунтованим.

Дякую за розуміння.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,289
Реакції
2,007
Бали
444
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Відповідь була надана адміністратором

Зачинено.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі