Відмовлено Оскарження Блокуванюю

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данте Рейз

Лудоман
Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
42
Реакції
27
Бали
23
1. Нікнейм адміністратора: Артем Скакун
2. Особистий нікнейм: Андрюша Чикатило
3. Суть скарги: Цієї ночі я як завжди поставив афк в будинку та пішов спати, на ранок бачу таку картину що мене заблокували і я не розумію за що саме, глянувши на форумі я знайшов правило 2.16 і оцінивши ситуацію не розумію яким чином я порушив його адже я спав. Можливо це звязане з тим що я купляв у людини 2 мотоблоки через скін на цр. Перед тим як ми зустрілись я закинув потрібну сумму (7.4кк) на карту щоб перекинути йому на карту ( 6% комісія) а він мені через трейд дасть мотоблоки. Я думав що ми так і зробим але він мені сказав давай краще через цр там комісія меньше, я цього не хотів тому що в мене гроші на карті і предлагав йому через карту, він відмовився. Я пішов зняв ті гроші з карти тим самим получив ще 6% комісію. Загалом виходить що в мене комісія вийшла 12% (Поклав на карту - 6%, зняв з карти - 6%) Тому я вважаю що бан за обхід комісію виданий не вірно тому що я навпаки ще більшу комісію получив. Прошу оглянути мою скаргу та логи моїх дій дуже ретельно і розблокувати мій аккаунт тому що я справді ще більше комісії получив. Також хочу вибачитись за свої дії, я людині 2-3 раза предлагав через карту а він відмовився тому що він мягко сказано жлоб. Саме він був ініціатором цих дій та він мене підставив.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео)
5. Дата походження: 22.03.2025

Вкладення

• proxy_sa_gMVstmPvs8.jpg
    proxy_sa_gMVstmPvs8.jpg
    603.5 Кб · Перегляди: 57
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі