Відмовлено Оскарження ВИКЛЮЧНО для КП,Спец.адм | Відповідь ГА/КА НЕ ЦІКАВА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Вакарчук

Поважний гравець
Реєстрування
24 Бер 2025
Дописи
516
Реакції
144
Бали
244
1. Ваш нікнейм:Марк Вакарчук
2. Нікнейм адміністратора:Олег Яворівський
3. Суть скарги:Вітаю Пане Олег Галицький/Серго Голд.

13.07.2026 після розмови з ГА,КА,ЗГС Неоф у який нас було повідомлено що видалять клан,я був трішки на емоція.Та неусвідомлено висловив свої думки у TikTok ЗГС Неоф.Приблизно 2-3 після данної ситуації я пішов в войс з ЗГС Неоф та трішки поговорив.На наступний день заходжу у гру бачу у мене бан на 31 день за "7.10. Заборонено ображати / погрожувати адміністрації поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях тощо (під це правило підпадає все що стосується дій адміністратора). | Бан до 31 дня / Бан 6000 днів".Хоча у данних повідомленнях не було образи адміністратора.На мою думку це неумісне покарання.Данне покарання було більш умісне "5.15. "Згадка рідних / родичів у негативному контексті" - Заборонена згадка родичів у негативному контексті. В тому числі "MK", "МQ". | Мут до 200 хвилин / Бан до 5 днів"
Тому попрошу вас переглянути всю ситуацію.Та буду радий любої відповіді від вас
P.s вибачаюсь перед данним адміністратором якщо його це образило
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
тик
5. Дата порушення:13.07.26

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,666
Реакції
912
Бали
675
Вітаю.
Покарання видано на мінімальний термін зважаючи на факт порушення, термін блокування міг й перевищити 31 день.
На даних яких надано адміністратором видно образи батьків адміністратора, заклик до спричинення самогубства, побажання смерті в сторону адміністратора.
1785188762462.png
1785188775874.png
Перебування під напливом емоцій Не звільняє Вас від відповідальності та не відміняє написаних Вами слів (Що Ви самостійно й ствердили).
Покарання не підлягає оскарженню через видачу покарання на мінімальний термін.
Відбувайте покарання та робіть висновки дій.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі