Розглянуто Оскарження // ВИКЛЮЧНО для керівника Сергія Коваленка // Несправедливе покарання //

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
60
Реакції
48
Бали
23
⚠️ Ця скарга призначена ВИКЛЮЧНО для розгляду керівником проєкту Сергієм Коваленком. Прошу не передавати її на розгляд головному адміністратору Олегу Галицькому, оскільки він є фігурантом скарги.

Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
Особистий нікнейм: Кірілл Наливайко
Суть скарги:
Самоуправне блокування, конфлікт інтересів, застосування нових правил до старих дій

Опис ситуації:
Я був модератором клану "Martinik". Восени 2024 року я витратив 64кк з кланового балансу на купівлю зброї. Після цього мене викликали до голосового чату Discord сервера 02, де головний адміністратор Олег Галицький під тиском змусив мене погодитися повернути кошти. Через деякий час саме він прийняв остаточне рішення про моє блокування.

Надалі я подав офіційну скаргу, адресовану виключно керівнику проєкту Сергію Коваленку. Проте відповідь на скаргу надав сам Олег Галицький — особа, яка є фігурантом даної справи(Клікабельно). Це є порушенням базових принципів неупередженого розгляду та прозорості.

Крім того, в своєму рішенні адміністрація послалася на пункт 6.36 правил ("Злив особого складу"), хоча:

• Дане правило було вперше додане лише 14 травня 2025 року, що підтверджується історією змін на форумі;
    1748196718054.png
  • Ситуація, яка мені інкримінується, відбулася восени 2024 року, тобто задовго до появи цього пункту;
  • Застосування цього пункту заднім числом — грубе порушення ігрових принципів та адміністративної етики.

Також варто відзначити, що в аналогічних ситуаціях з боку інших модераторів не було жодного покарання, що вказує на вибірковість покарань, непослідовність та можливий блат.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
photo_2025-05-24_18-14-45.jpg

Дата походження:
25.05.2025

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю, ознайомившись зі скаргою, та інформацією яку надав Головний Адміністратор можу винести наступний вердикт:

Ситуація яка трапилась близько року потому розгляду може не братись оскільки на оскарження покарання та збереження доказів надається 7 днів.
Але її буде розглянуто, піднявши архів який було знайдено, станом на 09/09/2024 це правило вже існувало з трактуванням щодо общаку кланів, бо до нього вносились корективи.

Також беручи до уваги слова сказані Головним Адміністратором, між вами відбувалась розмова під час якої ви погодились повернутись суму яку витратили з цього клану, продажем М4 гравцям, які були закуплені у бариги за певний термін, але цієї умови ви не виконали, тим самим збагатились коштом інших осіб, тому отримали покарання за махінації від 50кк + злив грошей + не виконання встановлених умов.

Також за вашими обліковими записами помічено неодноразове використання стороннього ПЗ.

Підсумовуючи все що було описано вище, змушений повідомити про відмову в оскарженні, оскільки ваші дії категорично суперечать правилам Ukraine GTA.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі