Франклін Фальконе
Потужний
- Реєстрування
- 6 Гру 2024
- Дописи
- 36
- Реакції
- 20
- Бали
- 13
- Нікнейм адміністратора: Ваня Орел
- Особистий нікнейм: Олег Сагайдачний
- Суть скарги: Хотів би вибачитись за свою поведінку.
Доброї ночі , шановна адміністрація. Хочу щиро вибачитися перед усіма адміністраторами та особисто перед Ванею Орлом за свою некоректну поведінку. Я повністю визнаю свою провину — допустив образи, приниження та неповагу, чого категорично не мав права робити. Я усвідомив, що своїми словами порушив правила та проявив неповагу до людей, які підтримують порядок і справедливість на проєкті. Мені дійсно соромно за цей вчинок. Це була емоційна, необдумана реакція, за яку мені зараз щиро шкода.Я не шукаю виправдань — лише хочу показати, що зробив висновки та більше не повторю подібного. Прошу вас розглянути можливість пом’якшення покарання. Розумію, що бан був заслужений, але боюся, що за цей час може злетіти моє майно в державу, а це стало б для мене великою втратою. Обіцяю надалі поводитись спокійно, з повагою до адміністрації та інших гравців. Хочу виправитись і довести, що зробив правильні висновки. Ще раз щиро перепрошую перед усією адміністрацією та особисто перед Ванею Орлом.Дякую за розуміння та можливість висловитись. - Дата походження: 09.11.2025