Розглянуто Оскарження Варну//7067

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
40
Реакції
14
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора:Олександер Юрчишин
  2. Особистий нікнейм:Артем Кузьмич
  3. Суть скарги:Я подав скаргу на гравця стосовно DM ZZ, після чого адміністратор, перевіривши скаргу, видав мені покарання, а саме:
    6.22. Заборонено здійснювати ухід в інтер’єр (тікати від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо). | Варн
    . Проти рішення адміністрації я нічого не маю, проте прошу зняти варн та поновити мене на посаді, будь ласка! Я вчинив ці дії ненавмисно, оскільки подумав, що без зброї я нічого не зроблю, і вирішив забігти в ГУНП м. Києва по вогнепальну зброю, тому що без неї не вважав ситуацію за перестрілку.

Наразі я був начальником підрозділу ГСУ та сумлінно виконував свої обов’язки, що ви можете побачити ТУТ. Також я влився в колектив, де в командній роботі співпрацюю зі співробітниками! За мною не було жодної догани або попередження! Тому прошу повернути мене на посаду — через одну помилку я втратив стільки часу праці та роботи!

Також хочу зауважити, що міг обрізати фрапс і тим самим обманути адміністрацію, але не зробив цього! З розумінням та людяністю ставився до гравців! Обіцяю більше не повторювати таких дій і відповідальніше ставитися до правил! Дякую за розуміння.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць Тиць2
  5. Дата походження:07.10.2024

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,201
Реакції
1,157
Бали
253
Вітаю, Шановний гравець!

Давайте почнемо з видачі покарання.
Ви були біля ГУНПУ К де могли викликати підкріплення по рації (Ви були в формі).
Якщо переглянути відео то ми можемо на тайм-коді 00:55 - 01:20 побачити що біля ГУНП були ваші колеги, які могли вийти та вам допомогти.

Тепер давайте перейдемо що до ваших слів в скарзі:
• Також хочу зауважити, що міг обрізати фрапс і тим самим обманути адміністрацію, але не зробив цього!
За це можна отримати покарання у вигляді блокування аккаунту від 31 дня.

7.6. Заборонений обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, монтаж доказів, зміна відео, редагування, тощо). | Бан від 31 дня

Думаю можна дати ще 1 шанс.

Очікуйте відповідь від ГА/ЗГА!

Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
40
Реакції
14
Бали
13
Вітаю, Шановний гравець!

Давайте почнемо з видачі покарання.
Ви були біля ГУНПУ К де могли викликати підкріплення по рації (Ви були в формі).
Якщо переглянути відео то ми можемо на тайм-коді 00:55 - 01:20 побачити що біля ГУНП були ваші колеги, які могли вийти та вам допомогти.

Тепер давайте перейдемо що до ваших слів в скарзі:
• Також хочу зауважити, що міг обрізати фрапс і тим самим обманути адміністрацію, але не зробив цього!
За це можна отримати покарання у вигляді блокування аккаунту від 31 дня.

7.6. Заборонений обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, монтаж доказів, зміна відео, редагування, тощо). | Бан від 31 дня

Думаю можна дати ще 1 шанс.

Очікуйте відповідь від ГА/ЗГА!
Згідний з вашою думкую але не подумав про такий варіант!Також про мої слова ''

Також хочу зауважити, що міг обрізати фрапс і тим самим обманути адміністрацію, але не зробив цього!"Я вписав на емоціях так щоб зрозуміти наскільки я цінню свою посаду і роботу!А про правило 7.6 знаю! Хочу подякувати за розуміння та за шанс!

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
З думкою адміністратора згідний і даємо вам шанс. Варн знято, не порушуйте
Приємної гри на UKRAINE GTA.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі