Відмовлено Оскарження Варну

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Вайб

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Чер 2024
Дописи
135
Реакції
57
Бали
31
1. Нікнейм адміністратора: Микола Ткач (але точно не памʼятаю)
2. Ососбистий нікнейм: Макс Вайб
3. Суть скарги: я хочу вас попросити зняти мені варн, розказую історію ми посварилися зі своїм бившим другом під ніком в грі «Давид Вайб», мій брат Костя Квас катався в мта і перестрів нашого бившого друга, і Давид Вайб почав гворити до мого брата що тобі 15 ти нічого не можеш сказати через 5 хв підʼїхав я на що Давид Вайб повторно повторив те що він казав коли мене не було і сказав ти підтверджуєш те що я щойно тобі казав ти нічого не можеш сказати а кличиш на допомогу інших, я приїхав тому що знаю що з ним також посварений ми почали говорити в грі про своє а Давид Вайб почав вести фрапс я на тому фрапсі нічого такого забороненого не говорив за що мені дали варн, прошу оскаржити мене тому шо я не згадував рідних не обзивав його а просто з ним говорив тому я вже з варном трошки часу прошу вас зняти мені його так як я купив військовий квиток за 165 карбованців вчора і ще обнулив рейтенг за 85 карбованців потратив на це 250 грн справжніх у гру задонатив я міг б відсидіти варн але прошу зняти мені я такого більше робити не буду тому що квиток закінчується 15.04.25 числа але я знаю що поновити я його не зможу так як не мію цього. Прошу оскарження
4. Фото/скріншот: 5. Дата подачі скарги: 2.04.25

Вікторія Коваленко

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
2,268
Реакції
716
Бали
213
Вітаю, розглянувши Вашу скрагу, можу винести наступний вердикт:
Покарання видано доцільно.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі