Відмовлено Оскарження Варну

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Верналов

Шановний гравець
Реєстрування
9 Лис 2024
Дописи
101
Реакції
36
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Нестерович
  2. Особистий нікнейм: Денис Рені (120265) (Поставив Нік на форумі на зміну)
  3. Суть скарги: Я Подїхав до риболовного магазину и там рядом стаяло НПУ та ще одна людина але не НПУ, я підійшов спитати що робе НПУ а людина яка не в фракції НПУ сказал мені убери нафиг (матом) нафиг, я йому теж сказав образу потім він взяв м4 та почав по мені стреляти я уворачивался та бив його руками в итоге він мене не зміг вбити а я його вбив це побачила НПУ та хотіла мене вдарити тайзером але не встиг я вийшов з гри, Пане Администрація я вас дуже прошу зняти попередження я розумію що покарання варн було виданне правильно але будь ласка я тільки недавно зарегався на цьому сервері щоб тут вступити з другом в ЗСУ отримати війсковий квиток та піти в НПУ будь ласка я дуже прошу вас я перед НПУ та вами можу вибачитися та поклястися що я більше не буду виходити з гри під час РП процесу я дуже вас прошу зробить поблажку мені нерозумному, Я так більше ніколи не буду робити я просто хочу вступити в ЗСУ а потім НПУ но 7 днів чекати поки знімится варн я не хочу, я вас Дуже Вблагаю знімить мені Варн я перед всіма можу вибачитися, знімить будь ласка варн тому-що я дуже хочу продовжувати грати на цьому проекті, я розумію що на тот момент я був нерозумним але будь ласка простіть мене, я розумію що вибачення буде мало але я можу зробити все що забажаєте, будь ласка знімить варн дуже вас прошу, сподіваюся на ваше розуміня якщо хочете можу відсити в деморгані певний срок.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1747912388023.png
  5. Дата походження: 22.05.2025

Останнє редагування:

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

ПОкарання видано вірно + вас заблоковано за використання стороннього ПЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі