Розглянуто Оскарження///Вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Maks10

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Січ 2023
Дописи
54
Реакції
45
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Стас Яворський
  2. Особистий нікнейм: Макс Фантом
  3. Суть скарги: Доброго дня, шановна адмінстрація.Сьогодні я був заблокований за порушення правил пограбування.
    1. Я Макс Фантом, і хочу щиро вибачитися за ситуацію, яка сталася. Я пограбував людину та забрав 5 золотого алкоголю,та 5 ланчу. Я завжди граю з увімкненим відкатом і був упевнений, що зможу надати доказ, якщо буде потреба. Однак цього разу у мене сталася прикра технічна проблема: через численні тєрки та бізвари та капти , які я проводив останнім часом, пам’ять на комп’ютері закінчилася саме в той момент, коли я записував цей відкат. Я визнаю свою провину в тому, що не перевірив заздалегідь, скільки вільного місця залишилося. Це моя помилка. Однак прошу поставитися з розумінням: в мене конфіскували речі які я вкрав в даної людини та вкрав всього лиш 5 алкоголю та ланч. Тому я ще раз вибачаюсь над людиной яку по турбував.Прошу вас розглянути моє оскарження і дати шанс виправити свою помилку. Обіцяю надалі уважніше стежити за технічними аспектами гри.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:04.03.25

Вкладення

• Знімок екрана (720).png
    Знімок екрана (720).png
    1,015.8 Кб · Перегляди: 77

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, термін блокування зменшено до мінімального. Але Ви маєте зрозуміти, що це є серйозним порушенням і такими діями Ви псуєте ігровий процес іншим.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі