Розглянуто Оскарження/Вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Тра 2024
Дописи
12
Реакції
5
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Нікуся Блатная 36226
2. Нікнейм адміністратора: Олена Сноу
3. Суть скарги: 2.3. Власником ігрового облікового запису є гравець, який його зареєстрував. Права власника облікового запису не можуть бути передані іншому гравцеві за жодних умов.
Хочу попросити переглянути покарання, яке я отримала за порушення правила 2.3.

Перш за все, я хочу повністю визнати свою провину. Я ознайомилася з правилом і розумію, що навіть якщо інша людина грала з мого акаунта недовго та просто в моїй присутності, це все одно вважається передачею ігрового облікового запису іншому гравцеві. Я не хочу заперечувати очевидне або перекладати відповідальність на когось іншого.

Учора я зайшла в гру, але на певний час за мого персонажа грала моя сестра, а я в цей момент перебувала поруч із нею. При цьому вона грала з мого власного ПК, на якому я зазвичай граю, тобто ніякої зміни пристрою чи передачі акаунта на інший комп'ютер не було. Я весь цей час знаходилася поруч із нею. Я розумію, що це не виправдання і що перед правилами сервера всі гравці повинні бути рівні. На той момент я не поставилася до цього достатньо серйозно та не подумала про можливі наслідки. Зараз я повністю усвідомлюю свою помилку та щиро про неї шкодую.

Я розумію, що навіть у такій ситуації це все одно є порушенням правила, і щиро перепрошую за це. Я не мала наміру обійти правила або передати свій акаунт іншому гравцеві для постійного користування. Це була необдумана помилка з мого боку.
Я поважаю правила сервера та розумію, чому вони існують. Обіцяю, що надалі такого більше не повториться, і грати з мого акаунта буду виключно я.

Мені дуже не хотілося б втрачати свій акаунт на 05 сервері, оскільки я грала на ньому ще з 2024 року і з ним у мене пов'язано багато приємних спогадів. Я багато часу провела на цьому сервері, познайомилася з людьми та пережила чимало цікавих моментів, тому цей акаунт для мене справді має значення.
Прошу адміністрацію, якщо це можливо, поставитися до ситуації з розумінням та переглянути моє покарання або, можливо, пом'якшити його. Я щиро шкодую про свою помилку та дуже сподіваюся отримати можливість залишитися на 05 сервері й надалі грати, дотримуючись усіх правил.

Ще раз щиро перепрошую перед адміністрацією та особисто перед Андрієм Фаретті за цю ситуацію. Надалі буду набагато уважніше ставитися до правил і не допущу повторення такого порушення.

Дякую за розгляд мого оскарження.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): ♡♡♡
5. Дата порушення: 13.08.2026

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі