Міша Коломойський
Полковник ДКВС 02 | Західна Україна😍
- Реєстрування
- 18 Бер 2025
- Дописи
- 60
- Реакції
- 85
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм:Міха Мафія
2. Нікнейм адміністратора:Олександир Чижевський
3. Суть скарги:Я прошу пере розглянути скаргу на мене що типу у мене “Non-RP Нік"
Хоча Прізвище «Мафія» теоретично може існувати, хоча воно вкрай рідкісне.
Пояснення:
Багато прізвищ у слов’янських мовах походять від прізвиськ, занять, рис характеру або жартівних назв.
Слово «мафія» стало відомим у Європі у XIX–XX ст., тож у поодиноких випадках могло закріпитися як прізвисько, а згодом — як прізвище.
У сучасних офіційних реєстрах України таке прізвище зустрічається дуже рідко або може не фіксуватися взагалі, але це не означає, що воно неможливе юридично.
Висновок:
👉 Прізвище «Мафія» можливе, але надзвичайно рідкісне і скоріше виняток, ніж норма.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тиць
5. Дата порушення:30.12.2025
2. Нікнейм адміністратора:Олександир Чижевський
3. Суть скарги:Я прошу пере розглянути скаргу на мене що типу у мене “Non-RP Нік"
Хоча Прізвище «Мафія» теоретично може існувати, хоча воно вкрай рідкісне.
Пояснення:
Багато прізвищ у слов’янських мовах походять від прізвиськ, занять, рис характеру або жартівних назв.
Слово «мафія» стало відомим у Європі у XIX–XX ст., тож у поодиноких випадках могло закріпитися як прізвисько, а згодом — як прізвище.
У сучасних офіційних реєстрах України таке прізвище зустрічається дуже рідко або може не фіксуватися взагалі, але це не означає, що воно неможливе юридично.
Висновок:
👉 Прізвище «Мафія» можливе, але надзвичайно рідкісне і скоріше виняток, ніж норма.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тиць
5. Дата порушення:30.12.2025