Відмовлено Оскарження Владислав Володін

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едік Смірнов

Центральна Україна | 01
Реєстрування
30 Бер 2023
Дописи
74
Реакції
38
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Володін
  2. Особистий нікнейм: Едік Смірнов
  3. Суть скарги: Ми були на АБ, мали затримати людину там яка від нас туди тікала, мій друг Славік покливкав адміністратора і також він сказав що якщо він заїхав то ви можете, потім ми собі просто стояли там потім адміністратор за нами слідкував, але людину яка нас ДБ просто так покарання не отримав, дуже цікаво чому? далі я відкрив по ньому вогонь за те що він пошкодив нас державний транспорт, він почав утікати, далі він пересів на мотоцил і почав їхати я відразу відкрив вогонь щоб зупити дану людину щоб її затримати, за його порушення, після того ми підїхали до ЗооМагазин він почав відкривати по мені вогонь
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): клац відео від мого обличчя з боді-камери - клац
  5. Дата походження: 23.07.2025

Владислав Володін

Центральна Україна [01]
Реєстрування
3 Бер 2024
Дописи
199
Реакції
65
Бали
33
Вітаю, шановний гравець.

Ви були ув'язнені за FD in GZ (нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні). У зеленій зоні заборонено вести перестрілку у відповідь (карається деморганом).

Я спостерігав за Вами не постійно, тому ймовірних порушень з боку інших гравців (як Ви вказуєте, що був DB) помічено НЕ було.

Гравець який розпочав перестрілку у зеленій зоні і вбив Вашого персонажа - вже отримав покарання у вигляді деморгану на 120 хвилин за DM in GZ

Докази Вашого порушення, за потреби, будуть передані на розгляд до Головного Адміністратора або його Заступника

Очікуйте остаточної відповіді від ЗГА / ГА

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,622
Реакції
1,047
Бали
253
Вітаю
Переглянувши докази адміністратора виношу вердикт: Покарання видано вірно
Також адміністратор надав відповідь вище

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі