love ukraine gta
Новий гравець
- Реєстрування
- 18 Вер 2023
- Дописи
- 4
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
Нікнейм адміністратора:-
Особистий нікнейм:Дані Ангел
Суть скарги: Доброго вечора , шановна Адміністрація UKRAINE GTA
Я був заблокований за серійним номером ,
Поки я був в бані , я грав з чіткими на проекті , не обдумавши покарання яке мені дадуть
Я за це дуже сильно вибачаюсь , та обіцяю що від мене більше таког не повториться та не буде від мене поганого , я дуже сумую за грою , вспоминаю моменти на проекті та хочу дуже сильно вибачитись дайте мені будь ласка 2 шанс
( + Коли інші люди грають з чітами їх не банять по серійному номері)
Прошу Пане Владислав Савочкін дайте мені будь ласка останній шанс я вас дуже сильно прошута приношу вибачення за скоєне мною .Також
я дуже багато програв на проекті та спогадів багато , перший лаунчер , худ перший , спогади героїв , та багато моментів з проекту
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: точну дату не поможе але мабуть 10.09.23
Особистий нікнейм:Дані Ангел
Суть скарги: Доброго вечора , шановна Адміністрація UKRAINE GTA
Я був заблокований за серійним номером ,
Поки я був в бані , я грав з чіткими на проекті , не обдумавши покарання яке мені дадуть
Я за це дуже сильно вибачаюсь , та обіцяю що від мене більше таког не повториться та не буде від мене поганого , я дуже сумую за грою , вспоминаю моменти на проекті та хочу дуже сильно вибачитись дайте мені будь ласка 2 шанс
( + Коли інші люди грають з чітами їх не банять по серійному номері)
Прошу Пане Владислав Савочкін дайте мені будь ласка останній шанс я вас дуже сильно прошута приношу вибачення за скоєне мною .Також
я дуже багато програв на проекті та спогадів багато , перший лаунчер , худ перший , спогади героїв , та багато моментів з проекту
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: точну дату не поможе але мабуть 10.09.23
Вкладення
Останнє редагування: