- Реєстрування
- 11 Бер 2024
- Дописи
- 609
- Реакції
- 577
- Бали
- 113
Прошу прочитати всі мої слова
1. Ваш нікнейм: Джеймс Рейнхард
2. Нікнейм адміністратора: Владислав Чумацький
3. Суть скарги: По скарзі "силка жб" видав мені покарання в вигляді 2 догани, повний текст:
Вітаю, розглянувши вашу скаргу
Виношу такий вердикт:
С приводу проникнення на приватну власність, працівники: Хайрон Рейнхард , Джеймс Рейнхард, Кевін Мельник отримують по письмовій догані
Також працівник Джеймс Рейнхард отримує ще одну догану за незаконне затримування без перевірки документів
Щодо адвоката кожен із працівників отримує попередження
Та зі всіма працівниками, які брали участь в затриманні буде проведено серйозну розмову
Також хотів би висловити свою думку с приводу цій ситуації
Від працівників СБУ було дуже багато порушень, але кожен має право на помилку. З працівниками було вже проведено одну бесіду та вони зробили висновки. Можливо, коли вони вас затримували вони керувалися емоціями.
1. Питання щодо
"ПРОНИКНЕННЯ" Людина знаходилась в розшуку по статті 1.3 "Докази на 1.3 " По законодавству нічого не забороняє зайти на приватну будівлю, слідкуючий Чумацький сказав що забороняє стаття 8 Конституції, стаття 8: Кожен має право на життя, свободу і особисту недоторканність. Кожен має право на недоторканність житла. Не допускається проникнення до житла чи інше втручання в житло без згоди особи, крім випадків, передбачених Кримінально-процесуальним кодексом. В Цій статті, є виключення: крім випадків, передбачених Кримінально-процесуальним кодексом. Стаття 1, Підпункт 3, ДОЗВОЛЯЄ обмежити особисту недоторканість та затримати особу. ТАКОЖ, стаття 14 дозволяє затримати особу та обмежити особисту недоторканість.
Примітка: всі статті являються законом про СБУ. (винятки КУ)
ЗАПОБІЖНІ ЗАХОДИ
Стаття 14. Заходи забезпечення
Грошовий штраф;
Тимчасове обмеження прав;
Арешт майна;
Тримання під вартою — лише якщо м'якші неефективні
Також хочу зазначити цей пункт
Стаття 1. Служба Безпеки України підпункт 2
2. СБУ діє на всій території України та за її межами у випадках, передбачених законом.Стаття 8. Дотримання прав і свобод людини
- Обмеження прав і свобод людини допускається виключно на підставах та в порядку, визначених законом.
Стаття 13. Інформування під час службового заходу підпункт 3,4
3. Співробітник СБУ не зобов'язаний здійснювати повний юридичний аналіз, цитувати норми законодавства дослівно або проводити правову консультацію на вимогу особи під час виконання невідкладних службових обов'язків.
4. Вимоги особи надати детальне тлумачення закону, які супроводжуються відмовою виконувати законні розпорядження співробітника СБУ, розцінюються як ухилення від виконання законної вимоги представника влади і можуть тягти відповідальність, передбачену законом.
1. Людина не надала свої документи
2. Та в кінці особа сказала такі слова як "незобов*язаний повторювати" це відповідь на міранду та його права. Докази на відповідь
та в статті 13 прописано що співробітник СБУ не зобов*язаний відповідати на всі питання, я назвав підставу та закону вимогу.
Також хочу додати пояснююче заявлення про незаконне затримання:
відповідно до перечислених статтей, та доказів скоєння правопорушення від громадянина у нас є ВСІ підстави для затримання та доставлення в ІТТ Затриманого "Ігоря Монако" Регулючи статтею 26 використання фізичної сили для забезпечення безпеки так як людина знаходилася в орієнтуванні за статею
Стаття 1.3. Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров’ю
- Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров’ю, небезпечної для життя людини, що спричинило втрату органу чи його функцій, стійкий розлад здоров’я, психічний розлад або інші тяжкі наслідки, карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років.
Стаття 26. Застосування фізичної сили
Для забезпечення безпеки, припинення правопорушень, затримання.Все передбачено законом та статтями вище.
конституція України : Фігурант Ігор Монако порушив такі статті констуції як:Стаття 12. Обов'язки громадян
Громадяни зобов'язані неухильно додержуватися Конституції та законів, не посягати на національну безпеку, сплачувати податки, додержуватися прав інших людей, сприяти безпеці держави, неухилюватися від законних вимог правоохоронців.
Ми, як співробітники СБУ по конституції України розпочали невідкладне затримання відповідно до статей закону про СБУ написаних вище та статті Конституції України
Стаття 19 Конституції. Служба безпеки України
Служба безпеки України забезпечує національну безпеку, здійснює контррозвідку, протидіє тероризму та злочинам проти держави. СБУ підпорядковується безпосередньо Президенту.
2. Питання щодо
"Незаконного затримання" Питання в чому це заключається, де була проявлена незаконність. Далі пояснення від мене, особа була без маски, докази: Докази що ігор монако без маски , База СБУ Надає інформацію як
- 1. Місцерозташування фігуранта
- 2. Номер телефону
- 3. Дату народження
- 4. Місце роботи
- 5. Наявність розшука
- 6. Наявність штрафів
- 7. Кількість особистих авто та номерні знаки
- 8. Орієнтування на осіб.
Цієї інформації було достатньо щоб визначити місцезнаходження правопорушника. З приводу докуметнів було надано пояснення. Ігоря Монако було пробито по відбиткам пальця в відділу ІТТ НПУ К. Особа була виявлена в розшуку, особі було запитано права та відповіді я не почув. Так як людина перебивала їй було видано кляп, те що в нього забагався мікрофон це не мої проблеми, в нього є чат, можно написати в чат про це, він не відповідав тому його було посаджено.
Також з приводу кляпа,
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Посилання жб Тиць.
5. Дата порушення: 15.12.2025 року.
Також хочу додати: Слова ГС ДЕРЖ та слідкуючого Владислава Чумацького: цитую їхні слова:
(Коротко)
Владислав Чумацький: За що було затримано особу
Джеймс Рейнхард: за статтю 1.3
Владислав Чумацький: Добре, де написано що можно вам зайти на приватну власність
Джеймс Рейнхард: Немає такої заборони
Владислав Чумацький: А де написано що можно?
Якщо думати по такій логіці, де написано що ти можеш ходити та дишати?
Примітка : точні слова не пам*ятаю але приблизно отак.
Ми знали КОГО ми затримуємо ми розуміємо що він "Блогер", та хто в нас в кайданках, тому попередньо було пересмотрено статті закону про СБУ, КУ, КПКУ. Тому всі пояснення щодо законодавства написані зверху.
Останнє редагування: