Зачинено Оскарження Вінсон Блейз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alegator777

Поважний гравець
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
75
Реакції
207
Бали
38
1. Вінстон Блейз
2. Олежа Капрізон
3. Суть: Вважаю це не повною RP-ситуаційой, так як на початок відкату гравець знаходився відразу біля моєї автвки, ну як так, це не мій друг і для мене це взагалі незнайомець його мотоцикл валявся взагалі не прям біля мого авто з якого хоть мінім моожливо було почати "RP-ситуаію"- що не так ?це і так яксно і понятно що відкат не повний, так як видно що це взагалі не повно РП-ситуація, так як мото данного гравця лежить далеко від мого авто, яким чином він оказався біля моєї машини і відразу тікати ? ну логічно що явно щось нето, ні ???
5. Докази на мені видане покарання тут : https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/dm-без-причини.301730/
6. 26.06.2025

Вінстон Блейз

[Пенсія] Східна Україна//OFNIKY06
Активний гравець
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
706
Реакції
273
Бали
123
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом).
Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,957
Реакції
1,820
Бали
253
Вітаю
Скарга розглянуто вірно

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі