Відмовлено Оскарження ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ilya Ykudza

Отаман
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
51
Реакції
25
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:Мирослав Коваленко
  2. Особистий нікнейм:Ілля Маджестік 160601
  3. Суть скарги:Бігав собі біля страйку нікого не чіпав чекав людей щоб піти на страйк і підходять до мене дві людини один с кланом ангелс іший без клану і кажуть що мою маму їба** то все починають провокувати та оск батьків я не міг втриматись та у відповідь почав людина без клану покликала адміна та поки вони чекали адміна ще накидали оск рідних тим самим спровокувавши мене
  4. я нічого не робив нікого не чіпляв мені прилітають оски як я повинен був відреагувати мені здається кожен би відреагував агресивно по поводу оск рідних
  5. Прошу зняти бан це моє перше порушення оск за майже два роки гри
  6. Ще я хотів пояснити мирославу що була провокація мій соклан чув це все я кажу Пану Мирославу Давайте відійдемо я вам поясню всю ситуація він сказав зустрінемось через 15 днів
  7. Типу я не хочу сидіти в бані і за того що моїх рідних почали оск ну людина не дала собі пограти ні іншим
  8. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):не можу прикріпити фото тому що на сайті імгур якісь проблеми можу надати лс
  9. Дата походження:19.05.2025

Останнє редагування:

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
123
Вітаю, Шановний гравець!
З приводу того що ви говорите що ваших рідних образили першими, так я з цим згоден, гравець який образив ваших рідних отримав покарання.

5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів

А тепер з приводу вас, ви, у відповідь не одноразово образили рідних гравців. Що не мали пра-ва робити у відповідь.

З приводу того що я сказав вам перед тим як видати покарання. Що ви будете покарані на 15 днів, як і гравець який отримав покарання з вами.

При потребі надам докази ГА/ЗГА.
Очікуйте відповіді
ГА/ЗГА.
Приємної гри на
UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі