Розглянуто Оскарження ДМ на зльоті

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саня Космос

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Бер 2024
Дописи
36
Реакції
51
Бали
333
1. Ваш нікнейм: Саня Космос
2. Нікнейм адміністратора: Геральд Шелбі
3. Суть скарги: Я стояв на зльоті.
Ми приїхали з Віталій Курганський очікували поки злетить хата, точніше Курганьский очікував, потім підїзжає якась людина і починає просто стріляти, я в відповідь відкриваю по ньому вогонь, він всіх майже вбиває і в Андрія Яблонскьий залишається мало хп (на записі видно що в нього спочатку було 55 ( логічно що в нього залишиться мало здоровя)), і саме в той момент коли я почав відкривати вогонь по тому хто просто без причини почав стріляти попадю в Андрія, і він подивився туди побачив що я забрав його хоча дійсно я навіть не хотів попадати по ньому я взагалі не хотів стріляти навіщо це... дійсно прошу поставитись до цієї ситуації з розумінням..

Доповненння: Там ще на відео навіть по звуку чути як все відбувається як починає той перший

Я знаю що не можна на зльоті стріляти я це все знаю ці правила мені не було сенсу тим паче догана 2\3 в клана, я це все розумію і я осознавав що я роблю.... я дійсно прошу вибачення що навіть якщо я відкрив вогонь по тій людині хто стріляла сама перша.
Наприклад я не хотів щоб наприклад мій співклановець вмер із-за когось там хто приїхав і почав стріляти не памятаю нік того хто відкрив вогонь..

Так само я не розумію порушення якщо наприклад є загроза здоровью то чому хтось повиннен просто вмерти із-за когось тим паче на зльоті..

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1780912545975.png

5. Дата порушення: 08.06.2026

Останнє редагування:

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,183
Реакції
2,094
Бали
643
Вітаю
Покарання було видано вірно
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі