Оскаржено Оскарження ДМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Вер 2023
Дописи
13
Реакції
7
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Снайпс
  2. Особистий нікнейм: Андрій Кунчик[10205]
  3. Суть скарги: Я нагамався зловити бізнес що видно на відео, натиснув альт, в 00:00 натиснув лкм, із-за того що в цей момент приходить пей-дей та злітає бізнес, я натискаю придбати бізнес мене система викидує і в цей момент сервер зараховує ще один натиск, із-за якого я вдарив якогось гравця. Якщо подивитися на відео, на ньому видно що, біля мене стояв гравець, який також один раз вдарив людину, і адміністратор йому не видав покарання, також з іншої сторони видно, що також була бійка, та видно що в середині натовпу вдарили людину так що вона лягла. Також хочу зауважити що перед самим зльотом мене також вдарила людина що видно тут, і адміністратор нічого не зробив. якщо за один удар відкидують в бан. Тоді чому гравця який мене вдарив не заблокували, коли адміністратор це навіть бачив. Навіть на відео видно, що я вдарив випадково гравця. Я побачив що людина зловила бізнес і одразу пішов звідти, нікого більше не бив. Я і до цього був на ловлі бізнесу, і де також були подібні дії, що гравці били друг друга. і адміністратори які тоді за цим слідкували не відкидували гравців які вдарили один одного, або декілька гравців, блокували тільки тих які вбивали ігрового персонажа, вбивства не було а тільки пройшов урон, і то який випадковий. На першому відео де видно що гравець мене бье, чому адміністратор тоді не видав йому покарання за цей пункт 1.8.1 Заборонений будь-який вид "DM" (DeathMatch) менше ніж за 10 хвилин до зльоту та під час. Якщо за один удар видають покарання за ДМ на зльоті.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ТИК
  5. Дата походження: 24.03.2025

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

Блокування буде знято, будьте обережні в наступний раз!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі