Відмовлено Оскарження \\ Данило Шульга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тоні Кнайт

Новий гравець
Реєстрування
31 Лип 2024
Дописи
8
Реакції
3
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора:Данило Шульга
  2. Особистий нікнейм:Тоні кнайт
  3. Суть скарги:
    Шановна адміністраціє!

Хочу оскаржити накладене на мене покарання, яке було обґрунтоване порушенням правил 6.2.1, 6.6 та 6.50. На мою думку, це рішення є необґрунтованим і вимагає перегляду з урахуванням таких аргументів:
    1. Невідповідність правилу 6.2.1 (Зелена зона)
      Покарання вказує на порушення правила 6.2.1, яке стосується дій у зеленій зоні. Однак на території ДКВС, наскільки мені відомо, зеленої зони немає. Зважаючи на це, звинувачення у вчиненні порушення в зеленій зоні є хибним. Прошу надати докази наявності зеленої зони в цій локації, якщо такі є.
    2. Відсутність Спавн Кіллу (порушення 6.6)
      Мене звинуватили у Спавн Кіллі, проте обставини були іншими. Вони (інші гравці) виходили з будівлі ДКВС, тому мої дії не можна кваліфікувати як Спавн Кілл. Це була динамічна ситуація, а не умисне вбивство на місці респавну.
    3. Визнання порушення проникнення (6.50)
      Я визнаю, що проник на територію ДКВС без дозволу, і готовий понести за це відповідальність. Однак вважаю, що накладення варну є занадто суворим покаранням у даному випадку. Прошу переглянути це рішення і замінити варн на більш м'яке покарання — наприклад, деморган, оскільки я визнаю свою провину та розумію свої помилки.
      Прошу вас справедливо оцінити ситуацію і врахувати мої аргументи. Я щиро каюся у своїх діях і готовий дотримуватися правил у майбутньому.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:07.01.25

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,320
Реакції
5,043
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Покарання видано коректно, згідно правил в сумі ви отримали один варн.
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.6.
"
SK" - Spawn Kill - доведення гравця до несвідомого стану на місці появи / відродження. | Деморган 60-100 хвилин
6.50.
Заборонено проникати/перебувати на території ДКВС без дозволу співробітників фракції. | Деморган 60-120 хвилин
Примітка:
Співробітники ДКВС мають право відкрити вогонь, у випадку проникнення на територію без дозволу. Дозволом рахується, те що працівник вас супроводжує, або ви є ув'язненим.

Також прохання ознайомити з Правилами зелених зон - докладніше (клікабельно)

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі