Влад Кусок
Активний
- Реєстрування
- 3 Тра 2023
- Дописи
- 31
- Реакції
- 20
- Бали
- 8
Артем скакун, розповідаю: Зайшов в гру, заходжу на тереторію ДСНС (я З-L ДСНС) по мені починають стріляти якісь невідомі люди, ці невідомі люди були на даху будівлі ДСНС тобто вони знаходилися в червоній зоні, на якій їм було суворо заборонено знаходитися, я почав відбиватися в користь самозахисту і паралельно з цим визвав СБУ та НПУ, доки їх очікував вирішив оббігти тереторію ДСНС та одіти форму, одів форму, приїхали СБУ та почали мені допомагати мені захищати тереторію ДСНС, і тут мене садять в деморган за ДМ, але я не ДМ-мив а захищав тереторію ДСНС, я був в фракційній формі.
Потів вже в деморгані я пишу репорт щоб Артем Скакурн тп до мене щоб об*яснив мені ситуацію, він мені відповідає репорт (подайте репорт подробно описавши проблему). І тут до мене тп Сергій Коваленко я його починаю розпитувати, і на це він мене ігнорить, я дуже вибачаюсь, був на нервах через те що мені ніхто не хоче об*яснювати нічого, і от я на нарвах щось випадково про адміністраторів сказав, наголошую що це було на нервах, і не спеціально, просто я коли нервуюся то нормално не соображаю, як то кажуть, і тут мене БАНИТЬ на 5 днів Артем Скакун, по причині: Образа адміністрації.
Докази:
Прошу щоб мені скинули відео докази моїх порушень
дс: kus0kk
тг: kus0kk
Прошу щоб скаргу розглянув Іван Громов.
це сталося 22.07.2023
Потів вже в деморгані я пишу репорт щоб Артем Скакурн тп до мене щоб об*яснив мені ситуацію, він мені відповідає репорт (подайте репорт подробно описавши проблему). І тут до мене тп Сергій Коваленко я його починаю розпитувати, і на це він мене ігнорить, я дуже вибачаюсь, був на нервах через те що мені ніхто не хоче об*яснювати нічого, і от я на нарвах щось випадково про адміністраторів сказав, наголошую що це було на нервах, і не спеціально, просто я коли нервуюся то нормално не соображаю, як то кажуть, і тут мене БАНИТЬ на 5 днів Артем Скакун, по причині: Образа адміністрації.
Докази:
Прошу щоб мені скинули відео докази моїх порушень
дс: kus0kk
тг: kus0kk
Прошу щоб скаргу розглянув Іван Громов.
це сталося 22.07.2023