Відмовлено Оскарження Деморгану та Бану. Скарга на (ЗГА) Артема Скакуна.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Кусок

Активний
Реєстрування
3 Тра 2023
Дописи
31
Реакції
20
Бали
8
Артем скакун, розповідаю: Зайшов в гру, заходжу на тереторію ДСНС (я З-L ДСНС) по мені починають стріляти якісь невідомі люди, ці невідомі люди були на даху будівлі ДСНС тобто вони знаходилися в червоній зоні, на якій їм було суворо заборонено знаходитися, я почав відбиватися в користь самозахисту і паралельно з цим визвав СБУ та НПУ, доки їх очікував вирішив оббігти тереторію ДСНС та одіти форму, одів форму, приїхали СБУ та почали мені допомагати мені захищати тереторію ДСНС, і тут мене садять в деморган за ДМ, але я не ДМ-мив а захищав тереторію ДСНС, я був в фракційній формі.
Потів вже в деморгані я пишу репорт щоб Артем Скакурн тп до мене щоб об*яснив мені ситуацію, він мені відповідає репорт (подайте репорт подробно описавши проблему). І тут до мене тп Сергій Коваленко я його починаю розпитувати, і на це він мене ігнорить, я дуже вибачаюсь, був на нервах через те що мені ніхто не хоче об*яснювати нічого, і от я на нарвах щось випадково про адміністраторів сказав, наголошую що це було на нервах, і не спеціально, просто я коли нервуюся то нормално не соображаю, як то кажуть, і тут мене БАНИТЬ на 5 днів Артем Скакун, по причині: Образа адміністрації.

Докази:

Прошу щоб мені скинули відео докази моїх порушень
дс: kus0kk
тг: kus0kk

Прошу щоб скаргу розглянув Іван Громов.
це сталося 22.07.2023

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, на вашому відео видно як Ви будучи співробітиком ДСНС почали розстрілювати співробітників НПУ, та успішно їх вбили. Потім хотіли ще й розстріляти співробітників СБУ на даху. Бан був виданий за образи адміністрації.

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, скарга написано не за формую.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі