Зачинено Оскарження// Для Владислава Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Astrall

ExizeFamQ <3
Реєстрування
25 Січ 2024
Дописи
292
Реакції
291
Бали
66
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Романович, Сергій Герасько
  2. Особистий нікнейм: Максімка Білоусік
  3. Суть скарги: Вітаю шановне керівництво! Сьогодні мене заблокували за образи гравців, хоча я пояснив адміністрації ситуацію що це була ромова з моїм другом, та ми просто жартували, під час цього на мене тепнувся адміністратор, данний адміністратор Сергій Герасько спєкає за мною дуже часто, так як в мене з ним конфлікт. Після чого данний адмін Сергій Герасько забанив мене на 4 дні по причині образа гравців, після чого данний адмін в нашій розмові зауважив що він мене забанив за велику кількість мутів за неділю хоче в мене за останню неділю тільк 3 мута. Після чого я написав оскарження, коли я написав окарження мені в дірект дискорду написав данний адмін докази. Я його добавив в наш дс початок нашої розмови, кінець. Потім мене ГА покликав в войс, та почав так скажем давити на мене на звиновачувати мене у всьому, хоча адмін Сергій Герасько за всю розму тільки один раз включив мікро, а я фулл розмову відповідав на запитання та був повсюдду винен та крайній. Розмову з ним можу надіслати вам в дс. Я хочу грати справидливо, так погоджуюсь що у мене є певна кількість порушень, але видавати бан за три мута це занадто! Скарга пишеться не з метою злиття адміністрації, а з митою добитись справидливості, тому що мені не приємно що я захожу до ГА в дс для того щоб роз'яснити ситуацію, а в усьому винен я, та кажуть щоб я навіть не сподівався на зменшення сроку бана, після цього складається таке враження, що гравці абсолютно не важливі для проекту! Дякую за розуміння, сподіваюсь на вашу повагу до гравців! СКАРГА ВИКЛЮЧНО ДЛЯ КЕРІВНИКА, БЕЗ ВТРУЧАНЬ ГА, ЗГА.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження: 08.04.2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Чому вам видали покарання у вигляді блокування я вам пояснив в діскорд та особистих повідомленнях телеграму , також пояснив вам стосовно покарання для адміністратора Сергія Герасько. Відбувайте термін покарання

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі