Відмовлено Оскарження // Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Бачевський

Поважний гравець
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
372
Реакції
179
Бали
103
  1. Нікнейм адміністратора: Андре Морріс, Тимофій Ланько
  2. Особистий нікнейм: Олег Найк
  3. Суть скарги: Вітаю, шановна адміністрація, я Олег Найк. Мені видали варн за порушення правила Ukraine GTA 6.22 та я повністю згоден з моїм порушенням, але хочу зауважити, що нас почали ДМити та ДБшити в ЗЗ та в наслідок порушень інших гравців, я отримав варн. В минулому оскаржені мені написали, що покарання видано вірно, я це усвідомлюю та розумію, але прошу зняти мені варн та повернути мене на посаду Молодшого Лейтенанта й видати менш суворіше покарання, оскільки порушення було в наслідок чужого порушення, тобто наприклад видати мені догану та 180 хвилин деморгану. Я дуже хочу повернутися на службу в НПУ, а щоб назад повернутись на 5 звання мені потрібно буде чекати, більше ніж два тижні та заново все робити. Я повністю розумію, що вчинив не правильно та порушив правила Ukraine GTA, але й ви мене зрозумійте, я отримав покарання ізза того, що інші люди самі почали порушувати та я забіг до інтер'єру не роздумуючи, більше на реакції, якщо б дані особи почали стріляти в не в зеленій зоні, а в іншому місці, то я б зняв кайданки та почав стріляти в відповідь, а в даній ситуації в мене не було вибору, людина системно не можеш стріляти, якщо вона тримає когось в кайданках. Я прошу дати мені другий шанс та дати менш суворіше покарання, я обіцяю, що таких порушень більше не буде. Також хочу звернути вашу увагу на те, що в мене за 2+ роки гри на сервері в мене мала кількість покарань та я завжди намагаюсь не порушувати. Згідно правил Ukraine GTA 1.14 та 1.15 Головна адміністрація може відхилитись від встановлених нормативів та видати менш суворіше покарання, спираючись на тяжкість порушення та багаторазовість порушень. Прошу розглянути оскарження та винести справедливе рішення, дякую
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик, тик та тик
  5. Дата походження: 30.03.2025

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,996
Реакції
1,842
Бали
253
Вітаю
В оскаржені відмовлено
Відбувайте покарання

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі