Ваня Юморіст
Активний
- Реєстрування
- 23 Лип 2023
- Дописи
- 129
- Реакції
- 110
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Тім Олександрович
- Особистий нікнейм: Ваня Юморіст
- Суть скарги: Сталася не приємна ситуація, я був на ВЧ, коли я дізнався що нас стало меньше 5-ти людей, я почав бігти до забору де була дира після взриву бомби щоб вийти. Но Тім мене відкинув до того як я добіг. На шо написав в репорт щоб Тім Олександрович телепортувався до мене, так як я був не згоден з цим покаранням. Ми обговорили цю ситуацію, на шо Тім відповів що не випустить з деморгана. На шо я зі злості відповів: "Чекай себе на форумі, і вчи правила" Я сказав якийсь мат (точно не памятаю що саме, в Тіма повинна бути відеофіксація що саме я тоді сказав) но то було не в адрес данного адміністратора. Це було сказано зі злості, якщо Тім Олександрович прийняв це в свою сторону, то я прошу вибачення за ці слова. Мабуть дійсно було з моєї сторони не шанобливе ставлення, но я не хотів образити адміністратора. Ше раз прошу вибачення за свої слова та вчинки
Прошу зауважити що в моїх покараннях немає Образ Адміністароторів, або не шанобливого ставлення до Адміністрації
Зі своєї сторони можу тільки пообіцяти що таке не повториться - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:19.09.2025